Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Στους ρυθμούς της Νάταλι Πόρτμαν το Τέξας

Στους ρυθμούς της Νάταλι Πόρτμαν το Τέξας

Η Νάταλι Πόρτμαν θα ταξιδέψει στο Τέξας για να υποστηρίξει την ταινία της “Vox Lux”.

Είχε προηγουμένως ανακοινωθεί ότι η επερχόμενη ταινία του Μπρέιντι Κόρμπετ θα ανοίξει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Όστιν απόψε το βράδυ (Πέμπτη 25 Οκτωβρίου).

Το Page Six επιβεβαίωσε ότι η Πόρτμαν θα παρευρεθεί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Όστιν Austin Film Festival (AFF) και θα είναι η πρώτη φορά που θα πάρει μέρος στην ετήσια κινηματογραφική γιορτή.

Στο “Vox Lux”, δραματική ταινία το σενάριο της οποίας έγραψε ο Κόρμπετ, πρωταγωνίστρια είναι η τραγουδίστρια Celeste, η οποία βρέθηκε όταν ήταν έφηβη στο επίκεντρο μιας εθνικής τραγωδίας και γίνεται αστέρι της pop, όταν γράφει ένα τραγούδι για την εμπειρία της μαζί με την αδερφή της.

Στο φιλμ η Celeste έχει πλέον έφηβη κόρη και δέχεται χτύπημα από μία άλλη πράξη βίας.

Η ταινία καλύπτει διάφορα θέματα, την pop εικονογραφία, τη βία στις διάφορες μορφές της, τη λατρεία της φήμης και το αντίτιμο της, τη διαχείριση των ψυχολογικών τραυμάτων και τις τοξικές σχέσεις.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο 75ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας τον Σεπτέμβριο.

Στο πρόγραμμα του Austin Film Festival περιλαμβάνονται η ταινία του Τζέισον Ράιτμαν “The Front Runner” με τους Χιου Τζάκμαν, Τζίλιαν Φλιν, η ταινία του Στιβ ΜακΚουίν “Widows”, το φιλμ “The Favorite” του Γιώργου Λάνθιμου με τις Έμα Στόουν και Ρέιτσελ Βάις και το “Everybody Knows” με τους Χαβιέρ Μπαρδέμ και και Πένελοπε Κρουζ.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από τις 25 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις