Κόσμος

Στρασβούργο: Πέθανε ο Ιταλός δημοσιογράφος που είχε τραυματιστεί από την επίθεση

Δεν κατάφερε τελικά να κρατηθεί στην ζωή ο 29χρονος Ιταλός δημοσιογράφος Αντόνιο Μεγκαλίτσι, ο οποίος είχε τραυματισθεί στην τρομοκρατική επίθεση του Στρασβούργου.

Ο Μεγκαλίτσι εργαζόταν σε ραδιοφωνικό δίκτυο και είχε τραυματισθεί στην βάση του κρανίου από τον δράστη της επίθεσης στο Στρασβούργο. Οι γιατροί τον είχαν θέσει υπο φαρμακολογικό κώμα, με την ελπίδα ότι θα μπορούσαν, στην συνέχεια, να τον εγχειρίσουν.

Πεπεισμένος ευρωπαϊστής, ο Μέγκαλίτσι είχε πάρει σειρά συνεντεύξεων από ιταλούς ευρωβουλευτές και είχε προγραμματίσει να επιστρέψει στην Ιταλία για τα Χριστούγεννα.

Με τον θάνατο του Μεγκαλίτσι, ο αριθμός των νεκρών από την επίθεση φτάνει τους 5. Λίγο νωρίτερα είχε φύγει από την ζωή ακόμη ένας τραυματίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ζελένσκι: «Δεν έχουμε το νομικό δικαίωμα να παραχωρήσουμε εδάφη – Η οπτική μας διαφέρει από του Τραμπ»
Ο Ουκρανός πρόεδρος σημείωσε ότι το αρχικό ειρηνευτικό σχέδιο των 28 σημείων των ΗΠΑ έχει μειωθεί σε 20 σημεία, με τα «ανοιχτά αντιουκρανικά σημεία» να έχουν αφαιρεθεί
Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Ο Ντόναλντ Τραμπ κάνει τα γενέθλιά του «εθνική επέτειο» και καταργεί τις αργίες που μνημονεύουν τον αγώνα των Αφροαμερικανών
Την ημέρα των γενεθλίων του, 14 Ιουνίου, οι Αμερικάνοι θα μπορούν να επισκεφθούν δωρεάν όλα τα εθνικά πάρκα της χώρας - Δεν θα ισχύει όμως πια το ίδιο για τις αργίες που είναι αφιερωμένες στον αγώνα για τα πολιτικά δικαιώματα των Αφροαμερικανών
Ντόναλντ Τραμπ
Σκάφος αναψυχής που βούλιαξε πριν 2.000 χρόνια βρέθηκε στον βυθό της Αλεξάνδρειας
Οι επόμενες έρευνες στην καρίνα του πλοίου «θα είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι στη ζωή, τη θρησκεία, την πολυτέλεια και τη διασκέδαση στις πλωτές οδούς της αρχαίας Αιγύπτου κατά τη ρωμαϊκή εποχή»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS