Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Συγκινητικό ντοκιμαντέρ με σπάνια πλάνα του Χιθ Λέτζερ [vid]

Συγκινητικό ντοκιμαντέρ με σπάνια πλάνα του Χιθ Λέτζερ [vid]

Με άγνωστο υλικό του Χιθ Λέτζερ, το ντοκιμαντέρ “I Am Heath Ledger” δίνει μια συγκλονιστική ματιά στη ζωή του πρόωρα χαμένου ηθοποιού.

Στο ντοκιμαντέρ “I Am Heath Ledger” παρουσιάζεται η ζωή του Χιθ Λέτζερ πίσω από τον φακό. Το συγκινητικό τρέιλερ δόθηκε στη δημοσιότητα την ημερομηνία που θα σηματοδοτούσε τα 38α γενέθλιά του, στις 4 Απριλίου.

Οι θαυμαστές του ηθοποιού που βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 28 ετών μετά από υπερβολική δόση συνταγογραφούμενων φαρμάκων θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από μια άλλη ματιά τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό και να διακρίνουν το έντονο πάθος του για την ηθοποιία και τη σκηνοθεσία.

Ο φίλος του μουσικός Ben Harper τον περιγράφει ως τον πιο ζωντανό άνθρωπο, με τον παιδικό του φίλο Trevor DiCario να σημειώνει πως ήταν πάντα σκηνοθέτης και πως έγινε ηθοποιός για να φτάσει μέχρι εκεί.

“Ακόμα και χωρίς πρωταγωνιστικό ρόλο ο Χιθ Λέτζερ έκλεβε την παράσταση και αυτή είναι η δύναμή του”, σημείωσε ο σκηνοθέτης Ανγκ Λι που τον σκηνοθέτησε στην ταινία Brokeback Mountain.

Ο Χιθ Λέτζερ έγινε πιο γνωστός για την εξαιρετική ερμηνεία του ως Τζόκερ στην ταινία Μπάτμαν The Dark Knight του 2008 που του χάρισε ένα Όσκαρ, μια Χρυσή Σφαίρα και ένα Bafta μετά τον θάνατό του.

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε