Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Συγκινητικό βίντεο: Άντρας βγάζει το παντελόνι του και το δίνει σε γυμνό άστεγο

Συγκινητικό βίντεο: Άντρας βγάζει το παντελόνι του και το δίνει σε γυμνό άστεγο
Φωτογραφία Αρχείου

Viral στα social media έχει γίνει βίντεο που δείχνει ένα 26χρονο άντρα στις ΗΠΑ να βγάζει το παντελόνι του και να το δίνει σε έναν άστεγο που ζητιάνευε μέσα στο κρύο. Ο άστεγος φορούσε μόνο ένα πουκάμισο και η θερμοκρασία έφθανε τους 4 βαθμούς Κελσίου. 

Ο 26χρονος Daniel Richards και η σύζυγός του, όπως αναφέρει η Daily Mail, είχαν σταματήσει σε ένα μαγαζί που πουλούσε donuts στο Φρέσνο της Καλιφόρνιας, όταν είδαν τον άστεγο άντρα να ζητιανεύει μέσα στο κρύο χωρίς να φοράει παντελόνι. Ο 26χρονος μίλησε για ώρα με τον άστεγο άντρα που ζητιάνευε στο τσουχτερό κρύο και ένιωσε την ανάγκη να βγάλει το παντελόνι του και να του το δώσει.

Δείτε το βίντεο:

«Προτού η γυναίκα μου το βιντεοσκοπήσει αυτό, πήγα για να δω εάν θα το δεχόταν, αντί να τρέξω προς το μέρος του χωρίς παντελόνι και τον φρικάρω τελείως» λέει με χιούμορ ο 26χρονος, που δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή για να κάνει την καλή του πράξη.

«Αφού μπήκαμε στο αυτοκίνητο, ο σύζυγός μου ξεκίνησε να μου λέει ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μπορούσε να φύγει γνωρίζοντας ότι αυτός ο άνδρας μπορεί να κοιμόταν εκείνο το βράδυ στο πεζοδρόμιο χωρίς παντελόνι ή κάποια κουβέρτα», είπε η σύζυγος του Daniel Richards.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις