Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Η συγκλονιστική ιστορία 19χρονης με 2 μαμάδες – Από την αρπαγή στη γέννα, στη θανατική ποινή

Η συγκλονιστική ιστορία 19χρονης με 2 μαμάδες – Από την αρπαγή στη γέννα, στη θανατική ποινή

Λύγισε στο δικαστήριο η βιολογική μητέρα της 19χρονης Kamiyah Mobley. Η Gloria Williams άρπαξε το μωρό στη γέννα και το μεγάλωσε σαν δικό της παιδί.

“Είμαι η μητέρα σου!” φώναζε στο δικαστήριο η Shanara Mobley στη 19χρονη κόρη της Kamiyah. “Σκεφτόμουν την αυτοκτονία καθημερινά. Με πρόσεχαν όλοι, δεν με άφηναν μόνη μου” είπε με δάκρυα στα μάτια για τους πρώτους μήνες μετά την αρπαγή του μωρού της.

Ακόμα και τώρα, 20 χρόνια μετά, η Shanara Mobley εξακολουθεί να βιώνει την απώλεια της κόρης της βαθιά. Ζήτησε μάλιστα θανατική ποινή για τη γυναίκα που της άρπαξε το μωρό και το μεγάλωσε σαν δικό της παιδί.

“Σκεφτόμουν το μωρό μου κάθε μα κάθε μέρα. Έπιανα τον εαυτό μου να κλαίει στο αυτοκίνητο, στο κρεβάτι, στο μπάνιο, όταν έκανα κάτι με τα άλλα μου παιδιά”. Υπέφερε από κατάθλιψη μετά την αρπαγή της Kamiyah. Πονάει που βλέπει την κόρη της να αναφέρεται στην απαγωγέα της Gloria Williams ως μαμά. Την έχει αποθηκευμένη ακόμα στο κινητό με το όνομα μαμάκα.

“Δεν θεραπεύεται τώρα. Πονάω ακόμα. Είμαι η μητέρα σου Kamiyah. Είμαι η μητέρα σου!” φώναξε στο δικαστήριο.

Η συγκλονιστική ιστορία της Kamiyah

Η Kamiyah ήταν μόλις 8 ώρες στη ζωή όταν η Williams την άρπαξε στις 10 Ιουλίου του 1998. Παρίστανε τη νοσοκόμα για να μπει στο νοσοκομείο και την πήρε με την πρόφαση ότι είχε πυρετό και έπρεπε να την εξετάσουν.

Εξαφανίστηκε με το μωρό στην αγκαλιά της. Η συγκλονιστική ιστορία άρχισε να ξετυλίγεται όταν η Mobley υπέβαλε αίτηση για δουλειά σε εστιατόριο. Όταν της ζήτησαν τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης, η Williams της είπε την αλήθεια. Ομολόγησε την απαγωγή.

Η Kamiyah τότε συγκέντρωσε όσες πληροφορίες μπορούσε. Πήρε τηλέφωνο τη βιολογική της μητέρα αλλά το έκλεισε όταν άκουσε τη φωνή της.

Συνάντησε τους βιολογικούς της γονείς Shanara Mobley και Craig Aiken που είχαν χωρίσει μετά την απαγωγή. Η Kamiyah πέρασε τους τελευταίους 12 μήνες με τους βιολογικούς της γονείς και τα αδέρφια που δεν είχε γνωρίσει ποτέ.

Είχε δημιουργήσει έναν απίστευτο δεσμό με τον βιολογικό της πατέρα και έμενε στο σπίτι του για εβδομάδες. Γιόρτασε τα Χριστούγεννα μαζί του, τη γυναίκα του Shannon και τα 8 ετεροθαλή αδέρφια της. Η συμπαράστασή της όμως στη Williams έκανε πιο δύσκολη τη σχέση με τη βιολογική της μητέρα. “Τα δάκρυα δεν θα σταματήσουν. Βλέπω το κοριτσάκι μου να θέλει αυτή τη γυναίκα στη ζωή της και όχι εμένα”.

“Ήταν πιο δύσκολο για τη μητέρα μου να το αντιμετωπίσει. Δουλεύουμε τη σχέση μας. Δεν μου αρέσει να καθορίζω ποια είναι μητέρα μου. Θέλω να δείχνω σεβασμό και στις δύο πλευρές” υπογράμμισε η 19χρονη Kamiyah. “Δεν θέλω να διαλέξω στρατόπεδο. Δεν μου αρέσει να απομακρύνω από καμία τα καθήκοντά της ή αυτά που έκαναν”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις