Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Συγκλονιστική υπόθεση παιδικής κακοποίησης: Κρατούσαν 11χρονο παιδάκι σε βαρέλι και το τάιζαν μπανανόφλουδες (pics, vid)

Συγκλονιστική υπόθεση παιδικής κακοποίησης: Κρατούσαν 11χρονο παιδάκι σε βαρέλι και το τάιζαν μπανανόφλουδες (pics, vid)
Φωτογραφία video grab

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας για τη ζωή ενός 11χρονου αγοριού στη Βραζιλία. Το παιδί, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, κρατούνταν για τουλάχιστον ένα μήνα σε ένα βαρέλι και το τάιζαν φλούδες από μπανάνες και καλαμπόκι. 

Η σοκαριστική υπόθεση παιδικής κακοποίησης -όπως αναφέρει η Daily Mail- αποκαλύφθηκε στην πόλη Campinas, μετά από ανώνυμη καταγγελία που υποβλήθηκε στις Αρχές. Το 11χρονο αγοράκι ζούσε μαζί με τον πατέρα του, την 39χρονη μητριά του και την 22χρονη ετεροθαλή αδερφή του. Το παιδί έτρωγε μόνο φλούδες από μπανάνες και καλαμπόκι με αποτέλεσμα να τρώει ακόμη και τα κόπρανά του για να επιβιώσει.

Βραζιλιάνικα ΜΜΕ αναφέρουν ότι το παιδί ήταν δεμένο σε ένα μεταλλικό βαρέλι για τουλάχιστον έναν μήνα. Όταν το εντόπισαν οι αστυνομικοί ήταν υποσιτισμένο και εμφανώς αδυνατισμένο, ενώ είχε αναπτύξει ευαισθησία και στο φυσικό φως. 

Δείτε φωτογραφίες:

Γείτονες της οικογένειας ανέφεραν στις Αρχές ότι το παιδί κακοποιούνταν για χρόνια. Οξύμωρο στοιχείο στην όλη υπόθεση είναι ότι η 39χρονη μητριά ήταν γνωστή στη γειτονιά για την αγάπη της προς τα αδέσποτα τα οποία φιλοξενούσε στο σπίτι της… Όταν ο πατέρας του μικρού παιδιού συνελήφθη αρχικά ισχυρίστηκε πως δεν είναι αυτός ο βιολογικός του πατέρας.

Δείτε βίντεο:

Ακόμα όμως ένα τραγικό στοιχείο της υπόθεσης αποτελεί ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η 39χρονη σύζυγός του, όταν συνελήφθησαν υποστήριξαν ότι κρατούσαν φυλακισμένο το παιδί στο βαρέλι επειδή είχε ψυχιατρικά προβλήματα και «έπρεπε να απασχοληθούν πολλές ώρες μαζί του».

Για την υπόθεση έχουν απαγγελθεί κατηγορίες στον πατέρα, την 39χρονη μητριά και την 22χρονη ετεροθαλή αδερφή του. 

Πηγή φωτογραφιών: video grab

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις