Κόσμος

Συγκλονιστικό βίντεο! Έκανε live – streaming και τράκαρε με 183 χλμ/ώρα

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται νεαρός που συγκρούστηκε με φορτηγό ενώ έκανε live-streaming στα 183 χλμ/ώρα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Onasi Olio-Rojas έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου ενώ έκανε live-streaming στο facebook. Το βίντεο που αναρτήθηκε επιβεβαιώθηκε πως είναι αυθεντικό από τις αρχές.

Στο βίντεο φαίνεται ο Onasi Olio-Rojas να κάνει επικίνδυνα προσπεράσματα και να τρέχει σε εθνική οδό στο Providence. O 20χρονος από το Pawtucket στο Rhode Island συγκρούστηκε με φορτηγό, πέρασε 3 λωρίδες και σταμάτησε στο οδόφραγμα.

Αφού απεγκλωβίστηκε από το αυτοκίνητό του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, με τις αρχές να ερευνούν το τροχαίο.

Πηγή: Metro

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ δηλώνει ότι θα συναντηθεί με τον Κιμ Γιονγκ Ουν εντός του έτους: «Η Βόρεια Κορέα έχει 57 πυρηνικά όπλα»
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ επανέλαβε ότι διατηρεί «πολύ καλή σχέση» με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη - Οι εκτιμήσεις ειδικών για το πυρηνικό οπλοστάσιο της Πιονγκγιάνγκ
Κιμ Γιονγκ Ουν, Ντόναλντ Τραμπ
Πούτιν για τις ουκρανικές επιθέσεις στην «Amazon της Ρωσίας»: «Δεν υπάρχουν κρίσιμες συνέπειες»
Το Κίεβο υποστηρίζει ότι επτά από τα δέκα μεγαλύτερα κέντρα logistics της Wildberries έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας - Εντολή για αποκατάσταση των εγκαταστάσεων που υπέστησαν ζημιές
Βλαντιμίρ Πούτιν, Ρωσία