Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Σύλληψη υπόπτου με ματσέτα λίγο πριν τη συναυλία του Τζάστιν Μπίμπερ στο Κάρντιφ [pics]

Φωτογραφίες από: Daily Mail
Φωτογραφίες από: Daily Mail

Είναι η στιγμή που αστυνομικοί ρίχνουν στο έδαφος έναν άνδρα που κρατά μια ματσέτα, ενώ δύο ακόμη συνελήφθησαν έξω από το στάδιο του Κάρντιφ, στην Ουαλία, τρεις μόνο ώρες πριν τη συναυλία του Καναδού τραγουδιστή, Τζάστιν Μπίμπερ!

Και κάπως έτσι ο εφιάλτης επέστρεψε, αφού έχουν περάσει μόλις λίγες εβδομάδες από το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ, κατά την διάρκεια συναυλίας της Αριάνα Γκράντε.

Το σοκαριστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε λίγα μόνο μέτρα από το στάδιο, όπου δεκάδες χιλιάδες νέεοι είχαν ξεκινήσει να συγκεντρώνονται για την πολυαναμενόμενη συναυλία του ποπ σταρ.

Οι αστυνομικοί πήραν από τα χέρια του υπόπτου την ματσέτα τουλάχιστον 30 εκατοστών και αμέσως τον έριξαν στο έδαφος, ενώ δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες κοιτούσαν το περιστατικό εμβρόντητοι και τρομοκρατημένοι.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο

 

 

Όπως προαναφέραμε, δύο ακόμη άνδρες συνελήφθησαν λίγο πριν τη συναυλία στο Principality Stadium του Κάρντιφ, στην οποία αναμένεται να δώσουν το παρών περισσότεροι από 40.000 θεατές!

Περπατούσα από το σημείο ενώ άκουγα ανθρώπους να ουρλιάζουν ενώ η αστυνομία ήταν ήδη εκεί. Είδα έναν άνδρα να συλλαμβάνεται και τους αστυνομικούς να κρατούν το μαχαίρι. Ήταν συγκλονιστικό. Είανι τρομακτικό να σκέφτεσαι πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί με τόσους ανθρώπους παρόντες“, δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Ευτυχώς τα χειρότερα αποφεύχθηκαν, ωστόσο όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, τα μέτρα ασφαλείας στο σημείο είναι πια δρακόντεια, μέχρι να ολοκληρωθεί η συναυλία.

Πηγή: dailymail.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε