Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Συναγερμός από κατάρρευση γέφυρας στην Τουλούζ

Συναγερμός από κατάρρευση γέφυρας στην Τουλούζ
Φωτογραφία twitter olivier le corre @olecorre

Μια γέφυρα κατέρρευσε στον ποταμό Ταρν της Τουλούζ στην Γαλλία το πρωί της Δευτέρας (18/11/2019). Δυο αυτοκίνητα, ένα ΙΧ και ένα φορτηγό έπεσαν στο ποτάμι με αποτέλεσμα ένα 15χρονο παιδί να χάσει την ζωή του.

Στο σημείο έσπευσαν σωστικά συνεργεία και σύμφωνα με νεότερα στοιχεία εκτός από το 15χρονο κορίτσι που έχασε την ζωή του υπάρχουν αγνοούμενοι. Η γέφυρα κατέρρευσε στις 8.30 το πρωί τοπική ώρα.
“Μέχρι στιγμής έχει καταγραφεί ένα θύμα, μια 15χρονη, (το πτώμα της οποίας ανασύρθηκε από τον ποταμό), ενώ η μητέρα της (…) η οποία βρισκόταν μέσα στο όχημα διεσώθη, βοηθούμενη κυρίως από περαστικούς”, δήλωσε ο εισαγγελέας της Τουλούζ Ντομινίκ Αλζεαρί, εκφράζοντας φόβους για “αρκετούς αγνοούμενους”.
Μεταξύ αυτών μπορεί να βρίσκεται ένας οδηγός φορτηγού και “ίσως” ο οδηγός ενός τρίτου οχήματος, διευκρίνισε παράλληλα ο νομάρχης Ετιέν Γκιγιό.

https://twitter.com/sdis31officiel/status/1196357541019688960?s=20

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η γέφυρα κατέρρευσε όταν ένα μεγάλο φορτηγό παραβίασε την απαγόρευση διέλευσης από την γέφυρα λόγω του όγκου του και έτσι προκάλεσε την κατάρρευσή της. Επί τόπου είναι 80 πυροσβέστες και η περιοχή έχει αποκλειστεί.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις