Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Συναγερμός στη Δουνκέρκη της Γαλλίας – Γυναίκα απείλησε να ενεργοποιήσει βόμβα

Συναγερμός στη Δουνκέρκη της Γαλλίας – Γυναίκα απείλησε να ενεργοποιήσει βόμβα
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η αστυνομία στη Δουνκέρκη είχε μια πληροφορία ότι μια γυναίκα απειλεί να ενεργοποιήσει βόμβα σε νοσοκομείο της πόλης. Άμεσα σήμανε συναγερμός.

Το πρακτορείο Reuters μετέδωσε ότι μια γυναίκα που απειλεί με βόμβα βρίσκεται σε νοσοκομείο της πόλης. Όπως έγινε αργότερα γνωστό από την αστυνομία στη Δουνκέρκη, η γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν γίνει γνωστά, μπήκε στη μονάδα εκτάκτων περιστατικών του νοσοκομείου και απείλησε να πυροδοτήσει βόμβα, προκαλώντας πανικό.

Η περιοχή αποκλείστηκε άμεσα από την Αστυνομία. Εργαζόμενοι στο νοσοκομείο ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία απέκλεισε την περιοχή και ανέπτυξε ομάδα πυροτεχνουργών στις εγκαταστάσεις.

Αρχικά τα κίνητρα της γυναίκας δεν ήταν γνωστά. Η αστυνομία κινητοποιήθηκε για αντιμετώπιση τρομοκρατικού κινδύνου. Αλλά όταν το περιστατικό τελείωσε, αποδείχθηκε πως ουδέποτε υπήρξε τρομοκρατική απειλή.

Η αστυνομία, μερικές ώρες αφού έγινε γνωστό το περιστατικό, ανακοίνωσε πως η γυναίκα συνελήφθη και κρατείται. “Το άτομο αυτό είναι υπό τον έλεγχο της αστυνομίας”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι συνθήκες σε σχέση με το περιστατικό της απειλής για βόμβα θα πρέπει να αποσαφηνιστούν από δικαστική έρευνα. Πηγές αναφέρουν ότι η γυναίκα πιθανόν να πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις