Κόσμος

Συναγερμός στη Ν. Ζηλανδία που έχει μηδενίσει τα κρούσματα! Γηροκομείο μπήκε σε lockdown

Το γηροκομείο στη Νέα Ζηλανδία τέθηκε σήμερα σε lockdown καθώς άνθρωποι που μένουν εκεί, παρουσιάζουν συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού, σύμφωνα με την εφημερίδα New Zealand Herald και τον ειδησεογραφικό ιστότοπο Stuff.

Το γηροκομείο Village Palms ενημέρωσε συγγενείς σήμερα για το γεγονός ότι τίθεται σε περιορισμό, σύμφωνα με τη Χέραλντ. Ο γενικός διευθυντής του Τζέιμς Έιμσμπερι εξήγησε ότι «ένας αριθμός φιλοξενούμενων» στο γηροκομείο παρουσιάζει συμπτώματα μόλυνσης που παραπέμπουν στην εποχική γρίπη, αλλά θα μπορούσαν επίσης να σημαίνουν πως έχουν μολυνθεί από τον SARS-CoV-2. «Τηρούμε απλά το πρωτόκολλο» ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος «περαιτέρω» μολύνσεων, πρόσθεσε.

Η Νέα Ζηλανδία, που κατάφερε να περιορίσει την εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού, έχει συμπληρώσει πάνω από εκατό ημέρες χωρίς κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα μόλυνσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η πιο δύσκολη ώρα για τον Ζελένσκι: Το τελεσίγραφο 6 ημερών και οι εδαφικές παραχωρήσεις που «δωρίζουν» στη Ρωσία έκταση ίση με το Λουξεμβούργο
Οι απειλές του Πούτιν για κατάληψη περισσότερων εδαφών αν η Ουκρανία αρνηθεί και το σχόλιο Τραμπ για τον Ζελένσκι: «Αν δεν του αρέσει, θα συνεχίσουν να πολεμούν»
Βολοντίμιρ Ζελένσκι 213
Πούτιν: «Το σχέδιο Τραμπ των 28 σημείων για την Ουκρανία θα μπορούσε να αποτελέσει βάση για μια τελική ειρηνευτική συμφωνία»
Η Ρωσία θα κέρδιζε αμαχητί μια έκταση ίση με το Λουξεμβούργο, σύμφωνα με νέα ανάλυση - Ο Πούτιν επιβεβαίωσε ότι η Ρωσία έλαβε σχέδιο του Λευκού Οίκου για τον τερματισμό του πολέμου
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν 189
Προειδοποιεί ο ΓΓ του ΟΗΕ: «Κάθε Ειρηνευτική λύση για την Ουκρανία πρέπει να σέβεται την εδαφική της ακεραιότητα»
«Πρέπει να επιτραπεί στην Ουκρανία να αποφασίσει από μόνη της σχετικά με το πώς θα τερματίσει τον πόλεμο» τονίζει από την πλευρά του ο Φινλανδός πρόεδρος
Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες