Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Συναγερμός στο αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης! Αναφορές για ένοπλο!

υπουργείο Δικαιοσύνης
Φωτογραφίες από Twitter / @ryanjreilly

Κινητοποίηση στο αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης μετά από αναφορές για έναν ένοπλο άνδρα μέσα στα γραφεία! Οι πληροφορίες αναφέρουν πως όλα ήταν… μια φάρσα…

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως πάνοπλοι αστυνομικοί μετέβησαν στο υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, στην Ουάσινγκτον. Υπάρχουν πληροφορίες για έναν ένοπλο μέσα στα γραφεία του υπουργείου.

Εργαζόμενοι έβγαιναν πανικόβλητοι, με την υπόθεση να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης

Τελικά ήταν… φάρσα

Λίγα μόλις λεπτά αφότου “έσκασε” η είδηση, προέκυψαν πληροφορίες που μιλούν… για φάρσα! Οι αμερικανικές Αρχές θεωρούν ήδη λήξαν το συμβάν.

Αξιωματούχοι δήλωσαν στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox πως στην πραγματικότητα δεν υπήρξε καμία ένδειξη για απειλή. Ούτε φυσικά για άγνωστο που ήταν ένοπλος…

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, κάποιος τρίτος τηλεφώνησε και μίλησε για ένοπλο που απειλεί. Τελικά, όπως προαναφέραμε, οι αστυνομικοί δεν βρήκαν τίποτε και “έληξαν” τον συναγερμό.

Οι Αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό.

Ίσως κάποιος να ήθελε να τραβήξει… την προσοχή του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος αυτή την ώρα προετοιμάζεται για την ιστορική συνάντηση με τον Κιμ Γιονγκ Ουν. Διαβάστε εδώ λεπτό προς λεπτό όλα όσα συμβαίνουν στην Σιγκαπούρη.

Πηγή: sputniknews.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις