Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Συναγερμός στο Μπάκιγχαμ! Έκτακτες ανακοινώσεις!

Συναγερμός στο Μπάκιγχαμ! Έκτακτες ανακοινώσεις!

Κάμερες και δημοσιογράφοι έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ, όπου επικρατεί… συναγερμός τις τελευταίες ώρες μετά την είδηση πως από το βράδυ της Τετάρτης (03.05.2017) η Βασίλισσα Ελισάβετ ζήτησε να συγκεντρωθούν στη βασιλική κατοικία οι εργαζόμενοί της από όλη τη χώρα!

Η φημολογία δεν άργησε να έρθει και κάποιοι ήδη εικάζουν πως η έκτακτη συνάντηση της Βασίλισσας με όλο το προσωπικό έχει να κάνει με ένα δυσάρεστο γεγονός… Και ποιο μπορεί να είναι αυτό; Οι φήμες μιλούν ακόμη και για θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου, ο οποίος είναι 96 ετών.

Ο βασιλικός ανταποκριτής του BBC Peter Hunt έγραψε στο twitter: Θα γίνει συνάντηση όλου του προσωπικού στο Παλάτι του Μπάκινγχαμ σήμερα το πρωί. Δεν έχει να κάνει με θέματα υγείας ούτε της Βασίλισσας ούτε του πρίγκιπα Φίλιπου.

Ο βασιλικός ανταποκριτής Robert Jobson της Evening Standard, πάντως, δεν θεωρεί πως η έκτακτη αυτή συνάντηση, αν και ασυνήθιστη, έχει να κάνει με ένα τέτοιο γεγονός. Το ίδιο θεωρεί και ο Chris Ship, συντάκτης του ITV.

Στους εργαζόμενους θα μιλήσει ο Λόρδος Τσάμπερλεν, ο πιο παλιός υπάλληλος του παλατιού και “δεξί χέρι” της Βασίλισσας Ελισάβετ. Οι ανακοινώσεις, θα γίνουν στις 10:00.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε