Κόσμος

Συναγερμός στο Παρίσι: Εκκενώθηκε αεροπλάνο λόγω απειλής για βόμβα

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο Σαρλ Ντε Γκολ στο Παρίσι καθώς δόθηκε εντολή εκκένωσης αεροσκάφους μετά από απειλή για βόμβα.

Οι γαλλικές αρχές προχώρησαν σε αυτή την κίνηση καθώς υπάρχουν υποψίες για βόμβα μέσα σε ένα αεροσκάφος της εταιρείας Air France που προερχόταν από το Τσαντ και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ρουασί Σαρλ-ντε-Γκολ, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών.

«Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ρουασί στις 16.01 και έχει απομονωθεί», ανέφερε το υπουργείο. «Οι επιβάτες αποβιβάστηκαν και οι έρευνες είναι σε εξέλιξη». Το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από το διεθνές αεροδρόμιο της Ντζαμένα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γάζα: Η Χαμάς θα παραδώσει μια ακόμη σορό Ισραηλινού ομήρου
Οι ένοπλες πτέρυγες της Χαμάς και της οργάνωσης Ισλαμικός Τζιχάντ ανακοίνωσαν ότι θα παραδώσουν μία νέα σορό ομήρου, ενώ το Ισραήλ καταγγέλλει καθυστερήσεις που αντιβαίνουν στις δεσμεύσεις της εκεχειρίας
Κατεστραμμένα κτίρια στη Γάζα