Κόσμος

Συναγερμός στο Ρότερνταμ με λεωφορείο που είχε φιάλες υγραερίου – Ακυρώθηκε συναυλία

Ένα λεωφορείο με ισπανικές πινακίδες κυκλοφορίας, μέσα στο οποίο εντοπίστηκαν φιάλες υγραερίου, βρέθηκε κοντά στον χώρο, όπου επρόκειτο να γίνει μια ροκ συναυλία στο Ρότερνταμ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η συναυλία ακυρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (23.08.2017), εξαιτίας απειλής για τη διάπραξη μιας τρομοκρατικής ενέργειας, όπως γνωστοποίησε ο δήμαρχος του Ρότερνταμ.

Ο Άχμεντ Αμπουταλέμπ ανέφερε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε πως δεν είναι σαφές εάν υπάρχει κάποια σύνδεση μεταξύ της απειλής και του αυτοκινήτου. Ο οδηγός του λεωφορείου προσήχθη από την αστυνομία για να ανακριθεί, πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το ολλανδικό πρακτορείο ειδήσεων ANP η συναυλία, στην οποία θα πρωταγωνιστούσε μια ροκ μπάντα από την Καλιφόρνια, το συγκρότημα Allah-Las, ακυρώθηκε έπειτα από μια προειδοποίηση της ισπανικής αστυνομίας προς τις ολλανδικές αρχές.

https://twitter.com/mediatvnl/status/900448142033813505

https://twitter.com/joshdcaplan/status/900449791267753985

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αλβανία: Ανάβουν «φωτιές» τα ερωτικά μηνύματα της πρώην αρχηγού των μυστικών υπηρεσιών με τον Αγκάσι – «Θα καταλήξουμε άσχημα»
Μεταξύ των στοιχείων που εξετάζονται περιλαμβάνονται αναφορές σε συναντήσεις της με τον πρωθυπουργό της Αλβανίας, Έντι Ράμα, αλλά και άλλες ευαίσθητες επαφές
Η Βλόρα Χισένι