Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

“Συναγερμός” στον Καναδά: Εκκενώθηκε το γραφείο του Τριντό [pics]

“Συναγερμός” στον Καναδά: Εκκενώθηκε το γραφείο του Τριντό [pics]

Ένας λάθος χειρισμός έφερε αναστάτωση στο κέντρο της πρωτεύουσας του Καναδά, Οτάβα. Μηχανικός εκσκαφέας έσπασε έναν αγωγό φυσικού αερίου, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να αποκλειστούν τέσσερα τετράγωνα στο κέντρο της πόλης, μεταξύ αυτών και το κτίριο όπου στεγάζεται το γραφείο του Καναδού πρωθυπουργού Τζάστιν Τριντό.

Τα κτίρια που εκκενώθηκαν περιλαμβάνουν το Τετράγωνο Λανγκεβέν στην Οδό Ουέλινγκτον, όπου έχουν τα γραφεία τους ο πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό και τα ανώτατα στελέχη του. Ο πρωθυπουργός εργάζεται επίσης και στο κτίριο της Βουλής, απέναντι στον ίδιο δρόμο, το οποίο παρέμεινε ανοικτό.

Τα συνεργεία στην περιοχή σκάβουν δρόμους εδώ και πολλούς μήνες για τη δημιουργία μιας νέας γραμμής του Μετρό. Το έργο έχει διακοπεί αρκετές φορές από διάφορες ατυχίες, μεταξύ των και μια καταβόθρα, όταν υποχώρησε το οδόστρωμα.

Η διαρροή αερίου ξεκίνησε στις 1:30 μ.μ. περίπου (8:30 μ.μ. ώρα Ελλάδας) και στις 6:00 μ.μ. χθες (01:00 ώρα Ελλάδας σήμερα), οι αρχές της πόλης ανακοίνωσαν ότι η βλάβη είχε αποκατασταθεί και τα πάντα είχαν… ανοίξει.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε