Κόσμος

Συνάντηση Πούτιν – Ερντογάν την Δευτέρα

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Τουρκία τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου για συνομιλίες με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σχετικά με τις εξελίξεις στη Συρία και την Ιερουσαλήμ, έγινε σήμερα γνωστό από τουρκικές προεδρικές πηγές.

Το Κρεμλίνο επιβεβαίωσε σήμερα (08.12.2017) την επίσκεψη του Πούτιν και διευκρίνισε πως οι δύο ηγέτες θα συζητήσουν ενεργειακά σχέδια και «σημαντικά διεθνή προβλήματα».

Οι Ερντογάν και Πούτιν είχαν χθες (07.12.2017) τηλεφωνική επικοινωνία, κατά την οποία συμφώνησαν πως η απόφαση των Ηνωμένων Πολιτειών να αναγνωρίσουν την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ θα επηρεάσει αρνητικά την ειρήνη και τη σταθερότητα της περιοχής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βατικανό: Ο Ιησούς δεν εμφανίστηκε σε μικρή πόλη στη Γαλλία – Ο πάπας Λέων βάζει τέλος σε «μύθο» δεκαετιών
Το Βατικανό έβαλε επισήμως τέλος στις φερόμενες εμφανίσεις του Ιησού στο Ντοζουλέ, στη βόρεια Γαλλία, τονίζοντας ότι αυτές οι αφηγήσεις δεν πρέπει να θεωρούνται αυθεντικές από τους καθολικούς πιστούς
Ο Πάπας Λέων
Βρέθηκε το μαύρο κουτί του τουρκικού C-130 που συνετρίβη στη Γεωργία - «Στείλαμε 46 άτομα για να ερευνήσουν το δυστύχημα»
Όπως είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μια ομάδα που απαρτίζεται από 46 άτομα, εστάλη από την Τουρκία για να πραγματοποιήσει επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης από κοινού με τις γεωργιανές Αρχές
Τουρκικό C-130 συνετρίβη στη Γεωργία 6