Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Συνάντηση Σαλβίνι – Λε Πεν στη Ρώμη!

Συνάντηση Σαλβίνι – Λε Πεν στη Ρώμη!
ΦΩΤΟ EPA

Συνάντηση ανάμεσα στον Ματέο Σαλβίνι και τη Μαρίν Λε Πεν είχαμε σήμερα το πρωί στη Ρώμη, όπου δεν αναφέρθηκαν και με τα πιο κολακευτικά σχόλια στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Μαρίν Λε Πεν τόνισε μετά τη συνάντηση πως «σημερινή Ευρώπη αντιτάσσεται στου λαούς με απειλές με καταστροφικά αποτελέσματα. Φτάνει να δούμε την μαζική μετανάστευση, την μείωση της αγοραστικής δύναμης και των μισθών» και κατηγόρησε την Ευρωπαϊκή Ένωση για αυταρχισμό.

Ο Ματέο Σαλβίνι απο την πλευρά του ανέφερε πως περιμένει από την Ευρωπαϊκή Ένωση να εγκρίνει τον προϋπολογισμό του ιταλικού δημοσίου «διότι βοηθά εκατομμύρια ανθρώπους οι οποίοι έχουν ανάγκη από στήριξη και αξιοπρέπεια».

Την Κυριακή ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών, Ματέο Σαλβίνι, αναφέρθηκε  σε δηλώσεις του, σε δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, βάσει των οποίων η Γερμανία ετοιμάζεται να στείλει πίσω στην Ιταλία μετανάστες και πρόσφυγες, οι οποίοι είχαν εισέλθει στην ΕΕ περνώντας από το ιταλικό έδαφος.

«Δεν θα δεχτούμε πτήσεις τσάρτερ οι οποίες δεν έχουν λάβει άδεια, αν χρειαστεί θα κλείσουμε και τα αεροδρόμια όπως κάναμε ήδη και με τα λιμάνια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σαλβίνι.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις