Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Συνελήφθη άνδρας με μαχαίρι έξω από το Παλάτι του Γουέστμινστερ – Τον ακινητοποίησαν με τέιζερ

Συνελήφθη άνδρας με μαχαίρι έξω από το Παλάτι του Γουέστμινστερ – Τον ακινητοποίησαν με τέιζερ
Video Twitter @DavidSamFrancis

Συναγερμός σήμανε έξω από το Παλάτι του Γουέστμινστερ στο Λονδίνο σήμερα Παρασκευή (21.10.2022) το μεσημέρι, όταν ένοπλοι αξιωματικοί της Μητροπολιτικής Αστυνομίας έριξαν στο έδαφος και ακινητοποίησαν έναν άνδρα που κουβαλούσε μαχαίρι.

Όπως μεταδίδει η Express, επικαλούμενη και δημοσιογράφο του BBC που ανέβασε βίντεο από το περιστατικό στο Λονδίνο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, φαίνονται οι αστυνομικοί να περικυκλώνουν και να ακινητοποιούν τον άνδρα με το μαχαίρι έξω από το Γουέστμινστερ ενώ οι περαστικοί φαίνονται έκπληκτοι από το γεγονός.

«Η Μητροπολιτική Αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα με μαχαίρι δίπλα στα κτήρια του κοινοβουλίου», έγραψε στο Twitter ο δημοσιογράφος του BBC, Σαμ Φράνσις, ανεβάζοντας βίντεο από τη σύλληψη.

«Οι ένοπλοι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον άνδρα με τέιζερ, ο οποίος είχε έξαλλη συμπεριφορά κατά τη σύλληψή του. Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι συνελήφθη ως ύποπτος για κατοχή αντικειμένου και έχει τεθεί υπό κράτηση», συμπληρώνει ο Βρετανός δημοσιογράφος, ο οποίος τονίζει ότι δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

Μάλιστα, η αστυνομία του Γουέστμινστερ ανακοίνωσε στο Twitter ότι έκλεισε τους δρόμους γύρω από το κοινοβούλιο ώστε να επέμβει ειδικό κλιμάκιο της αστυνομίας και να αξιολογήσει το αντικείμενο που βρέθηκε στην κατοχή του συλληφθέντα.

Τελικά, οι δρόμοι άνοιξαν μετά από περίπου 1 ώρα αφού διαπιστώθηκε ότι το ύποπτο αντικείμενο ήταν ένα μαχαίρι.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις