Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Συνελήφθη ο άνδρας που είχε ταμπουρωθεί σε αρχαιολογικό μουσείο στη Γαλλία

Συνελήφθη ο άνδρας που είχε ταμπουρωθεί σε αρχαιολογικό μουσείο στη Γαλλία

Συνελήφθη μετά από έφοδο των ειδικών δυνάμεων ο άνδρας που είχε ταμπουρωθεί σε αρχαιολογικό μουσείο στην πόλη Σεν Ραφαέλ της νότιας Γαλλίας.

Ενας άνδρας που είχε οχυρωθεί στο αρχαιολογικό μουσείο της πόλης Σεν Ραφαέλ στην γαλλική Ριβιέρα συνελήφθη έπειτα από την επέμβαση της αστυνομίας, η οποία συνεχίζει να ερευνά τους χώρους του μουσείου για την περίπτωση που δεύτερο άτομο βρίσκεται στο εσωτερικό του κτιρίου. Η τοπική αστυνομική διοίκηση επιβεβαίωσε την σύλληψη του άνδρα, ο οποίος δεν ήταν οπλισμένος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Τα κίνητρά του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Για το περιστατικό στην πόλη Σεν Ραφαέλ της Γαλλίας, ειδοποίησε την αστυνομία μία καθαρίστρια, η οποία φτάνοντας στην δουλειά της δεν μπόρεσε να ανοίξει την πόρτα του μουσείου. «Το μουσείο θα γίνει κόλαση», έχει γραφεί με σπρέι στους εξωτερικούς τοίχους του κτιρίου, σύμφωνα με αστυνομική πηγή.

https://twitter.com/brz_sandra/status/1186939064412442627?s=20

Η τοπική αστυνομία ζήτησε από τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή και να μην μεταδίδουν ψευδείς πληροφορίες για την αστυνομική επιχείρηση.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις