Κόσμος

Συνετρίβη αεροσκάφος στον Ειρηνικό! Επέβαιναν μέλη γνωστού ριάλιτι [pics, vid]

Ένα ιδιωτικό αεροσκάφος έχασε τον έλεγχο και συνετρίβη στον Ειρηνικό ωκεανό, κοντά στην Κόστα Ρίκα. Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, αιτία της συντριβής ήταν η σφοδρή κακοκαιρία.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν τέσσερα άτομα, δύο παραγωγοί και δύο τεχνικοί διευθυντές του γνωστού ριάλιτι “Made in Chelsea”, οι οποίοι διασώθηκαν από την τοπική ακτοφυλακή και μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS