Κόσμος

Συνετρίβη ιδιωτικό αεροσκάφος στα Σκόπια – Επέβαιναν έξι άτομα

Ιδιωτικό αεροσκάφος με 6 επιβαίνοντες κατέπεσε σήμερα το απόγευμα σε αγροτική περιοχή, 15 χιλιόμετρα νότια των Σκοπίων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδουν τα τοπικά μμε, το αεροσκάφος, που έφερε γερμανικά χαρακτηριστικά, απογειώθηκε από το αεροδρόμιο του Τρεβίζο της Ιταλίας με προορισμό την Πρίστινα και επρόκειτο να προσγειωθεί, για ανεφοδιασμό, στο αεροδρόμιο των Σκοπίων.

Τις απογευματινές ώρες χάθηκε το στίγμα του από τα ραντάρ του πύργου ελέγχου του αεροδρομίου των Σκοπίων και εικάζεται πως ο λόγος της πτώσης ήταν οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή, με ισχυρές βροχοπτώσεις και χαμηλή ορατότητα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ στάζει φαρμάκι για τους Κλούνεϊ που πήραν γαλλική υπηκοότητα - «Δύο από τους χειρότερους όλων των εποχών στα προγνωστικά»
«Καλά νέα, πηγαίνουν σε μια χώρα με μεγάλη εγκληματικότητα λόγω της καταστροφικής διαχείρισης της μετανάστευσης» ήταν το βιτριολικό σχόλιο του Αμερικανού προέδρου
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν