Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Συντετριμμένη η οικογένεια της Alice! Της έκοψε τον λαιμό ο πρώην

Συντετριμμένη η οικογένεια της Alice! Της έκοψε τον λαιμό ο πρώην

Απαρηγόρητοι οι συγγενείς της Alice Ruggles που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της.

Η οικογένεια της Alice Ruggles αποκάλυψε πως η ζωή τους έχει αλλάξει δραματικά μετά τη δολοφονία της. Ήταν τον Οκτώβριο του 2016 που η συγκάτοικός της βρήκε την Alice με κομμένο τον λαιμό στο διαμέρισμά τους στο Gateshead.

Ο πρώην σύντροφός της την παρακολουθούσε και την παρενοχλούσε για μήνες. Μέχρι που ο Lance Corporal Trimaan “Harry” Dhillon έκοψε το νήμα της ζωής της. Ο Dhillon καταδικάστηκε σε 22 χρόνια φυλακή για τη δολοφονία της Alice τον Απρίλιο του 2017.

Χωρίς ζωή μετά τη φριχτή δολοφονία

Σε νέο ντοκιμαντέρ για τη δολοφονία της, τα αδέρφια της αποκάλυψαν ότι έχει αλλάξει για πάντα η ζωή τους. “Δεν υπάρχει πια η κανονικότητα. Δεν μπορείς να γυρίσεις στο φυσιολογικό. Δεν υπάρχει πια” σημείωσε η μεγαλύτερη αδερφή της Emma Ruggles. “Ελπίζω μια μέρα να θυμάμαι τις όμορφες αναμνήσεις και όχι το ανατριχιαστικό της τέλος”.

Ο αδερφός της Nick τόνισε πως ακόμα αισθάνεται άδειος όταν σκέφτεται πώς πέθανε η αδερφή του. Στη διάρκεια της δίκης οι συγγενείς της Alice αναγκάστηκαν να ακούσουν τον Dhillon. Υποστήριξε ότι μιλούσε άσχημα για αυτούς ενώ της έκοβε τον λαιμό από τη μια άκρη στην άλλη.

Είπε ότι χλεύασε τον πατέρα της Clive λέγοντάς της πως μετανιώνει που ο πατέρας της δεν ήταν εκεί να την προστατεύσει στις τελευταίες της στιγμές. “Ξέρεις αυτοί οι άνθρωποι είναι ψυχροί. Ξέρεις ότι δεν έχουν συναισθήματα. Αλλά πώς μπορεί να στέκεται εκεί και να λέει κάτι τέτοιο. Απλώς μούδιασα”.

Η μητέρα της δεν θεωρούσε ότι ο Dhillon ήταν απειλή. Πίστευε ότι θα την άφηνε ήσυχη αν συνέχιζε να τον αγνοεί. “Πίστευα ότι ήταν απλά ένας κακός πρώην σύντροφος που δεν την άφηνε ήσυχη. Ήθελα να μας κοιτάξει στο δικαστήριο ώστε να δει πόσο θυμωμένοι είμαστε. Αλλά δεν είχε τη γενναιότητα να μας κοιτάξει”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις