Κόσμος

Συρία: Νεκρή αρχηγός Κουρδικού κόμματος σε Τουρκική ενέδρα – video

Νεκρή έπεσε αρχηγός Κουρδικού κόμματος από τουρκικά πυρά, σύμφωνα με τα αραβικά ΜΜΕ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Hevrin Khalaf ήταν αρχηγός του κόμματος “Μελλοντική Συρία”, και όπως αναφέρει το “kurdistan 24” σκοτώθηκε όταν Τούρκοι στρατιώτες έστησαν ενέδρα και προσπάθησαν να καταλάβουν έναν δρόμο.

“Με μεγάλη θλίψη και στενοχώρια το κόμμα Μελλοντική Συρία θρηνεί την μάρτυρα Hevrin Khalaf, που σκοτώθηκε ενώ εκτελούσε το πατριωτικό και πολιτικό της καθήκον” δήλωσε το κόμμα.

Το στέλεχος του κόμματος Nobahar Mustafa, ανέφερε πως η Khalaf ταξίδευε από το καντόνι Τζαζίρα στην Άιν Ίσα, όταν οι μισθοφόροι της Τουρκίας της έκλεισαν τον δρόμο, και σκότωσαν όλους τους ανθρώπους που ήταν μαζί της.

Ανέφερε επίσης ότι την έσυραν έξω από το αυτοκίνητο και την εκτέλεσαν. Οι εικόνες από το σημείο, είναι σοκαριστικές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οδικός χάρτης 60 ημερών και συμφωνία για τα Στενά του Ορμούζ στις συνομιλίες θρίλερ ΗΠΑ – Ιράν στην Ελβετία
Οι συζητήσεις Ουάσινγκτον και Τεχεράνης θα συνεχιστούν επί ελβετικού εδάφους σε τεχνικό επίπεδο για το υπόλοιπο της εβδομάδας - «Πρώτη πραγματική δοκιμή» μίας διαδικασίας αποκλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή
Ο Αμερικανός Αντιπρόεδρος, JD Vance σε ένα διάλειμμα των διαπραγματεύσεων στο πολυτελές ξενοδοχείο στο Burgenstock της Ελβετίας