Κόσμος

Συρία: Ρωσία και Τουρκία έκαναν… “σουρωτήρι” την εκεχειρία – 20 παραβιάσεις το τελευταίο 24ωρο

Η ρωσική πλευρά στην Επιτροπή Ρωσίας-Τουρκίας για την επιτήρηση εφαρμογής της εκεχειρίας στην Συρία κατέγραψε 14 παραβιάσεις στην χώρα κατά το τελευταίο 24ωρο, ενώ η τουρκική πλευρά κατέγραψε 6 περιπτώσεις πυροβολισμών κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με το Κέντρο Συμφιλίωσης των Αντιμαχόμενων Πλευρών στην Συρία, που έχει οργανωθεί στο ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Στην διάρκεια των τελευταίων 24 ωρών, η ρωσική πλευρά στην Επιτροπή Ρωσίας-Τουρκίας για τις παραβιάσεις της Κοινής Συμφωνίας κατέγραψε 14 περιπτώσεις πυροβολισμών στην Χάμα (3) και στην Λατάκια (11).

Η τουρκική πλευρά κατέγραψε 6 περιπτώσεις παραβίασης της εκεχειρίας στις επαρχίες Χαλέπι (1) και Χάμα (5) ανέφερε το παραπάνω κέντρο στην ημερήσια αναφορά του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Η ελληνική κυβέρνηση να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να επιστρέψει ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος στη φυλακή»
Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών εκφράζει τη «βαθιά απογοήτευση» της Ουάσιγκτον για τη δικαστική εξέλιξη με την αποφυλάκιση του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου
Ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος στη δίκη της 17 Νοέμβρη 10
Λευκός Οίκος: Συμφωνία με Ιράν μόνο αν τηρηθούν οι «κόκκινες γραμμές» – «Είμαστε έτοιμοι ξανά για πόλεμο» δηλώνει ο Χέγκσεθ
Η συμφωνία περιλαμβάνει το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ, τη δέσμευση του Ιράν να μην αναπτύξει ποτέ πυρηνική βόμβα και την παράδοση του εμπλουτισμένου ουρανίου στις ΗΠΑ
Ντόναλντ Τραμπ