Κόσμος

Συρία: Τουρκική προπαγάνδα στο Twitter – “Ο στρατός σκότωσε τρομοκράτες, όχι αμάχους”

Η εισβολή της Τουρκίας στη Συρία σήμανε και την... επίσημη έναρξη της τουρκικής προπαγάνδας υπέρ του πολέμου κατά των Κούρδων ανταρτών.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι στην Τουρκία, το πρώτο trend στο Twitter είναι #TurkeyJustKilledTerrorists (η Τουρκία μόλις σκότωσε τρομοκράτες) με αφορμή τον πόλεμο στη Συρία.
Φωτογραφίες Τούρκων στρατιωτών που προστατεύουν γυναίκες και φέρονται τρυφερά σε παιδάκια, έχουν κατακλύσει το Twitter, όπως και αναρτήσεις με θύματα επιθέσεων του PKK. Οι εικόνες συνοδεύονται με το παραπάνω hashtag και σχόλια όπως “η Τουρκία δεν πείραξε ποτέ παιδιά και αμάχους”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Γαλλία ζητά να συμπεριληφθούν οι «Φρουροί της Επανάστασης» του Ιράν στην λίστα με τις τρομοκρατικές οργανώσεις
Η Τεχεράνη προειδοποίησε ότι θα υπάρξουν «καταστροφικές συνέπειες» εάν η ΕΕ αποφασίσει να καταχωρήσει τους Φρουρούς στον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων
Εμανουέλ Μακρόν
Το Ιράν είναι «με το δάχτυλο στη σκανδάλη» αλλά δεν αποκλείει διαπραγματεύσεις για τα πυρηνικά
Ένας Αμερικανός αξιωματούχος είπε σήμερα ότι συνολικά στην περιοχή της Μέσης Ανατολής βρίσκονται 10 αμερικανικά πολεμικά σκάφη, μεταξύ των οποίων και το αεροπλανοφόρο «Αβραάμ Λίνκολν»
Ιράν