Κόσμος

Τα μεταμφιεσμένα τέρατα – Παγκόσμιο δίκτυο παιδεραστών: Έδειχναν live κακοποίηση μωρών

Στην ανακάλυψη παγκόσμιου δικτύου παιδεραστίας προχώρησαν οι βρετανικές αρχές, με τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας να είναι άκρως σοκαριστικά.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η συμμορία που τα μέλη της χαρακτηρίστηκαν “μεταμφιεσμένα τέρατα” προσπαθούσε να κερδίζει την εμπιστοσύνη γονιών για να μένουν μόνοι με τα παιδιά τους.

Τα άθλια εγκλήματά τους αποκαλύφθηκαν μετά τη σύλληψη και την καταδίκη δύο εκ των πρωτεργατών για επιθέσεις σε παιδιά.

Στο δικαστήριο μάλιστα αναφέρθηκε πως τα στοιχεία που θα παρουσιαστούν μεταφέρουν σε έναν κόσμο που κανείς δεν θα ήθελε να υπάρχει.

Πριν από την έναρξη της δίκης, 5 ακόμα άντρες παραδέχτηκαν την ενοχή τους για αδικήματα μεταξύ των οποίων ο βιασμός και η σεξουαλική κακοποίηση παιδιών.

Οι ερευνητές βρήκαν 11 υπόπτους στο Ηνωμένο Βασίλειο, έσωσαν 24 παιδιά και εντόπισαν 3 θύματα (ένα παιδί προσχολικής ηλικίας, ένα 4χρονο αγοράκι και ένα μωρό). Υπήρχαν 69 ακόμα ύποπτοι σε όλο τον κόσμο και αναμένονται περισσότερες καταδίκες.

Αναζητούν ένα ακόμα μωρό που έχει υποφέρει στα χέρια των παιδεραστών, ελπίζοντας πως οι γονείς του θα αναγνωρίσουν τους παιδόφιλους από τις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Οι παιδεραστές εκμεταλλεύονταν τις γυναίκες στους κοινωνικούς τους κύκλους, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους, για να καταφέρνουν να παρενοχλήσουν τα παιδιά τους.

Ένα μωράκι βιάστηκε από τρία μέλη της συμμορίας σε διάστημα 9 μηνών, ενώ οι υπόλοιποι παρακολουθούσαν τις φρικιαστικές πράξεις τους ζωντανά στο διαδίκτυο.

Ένα 4χρονο αγοράκι αναγκάστηκε να παρακολουθεί ενώ ένας παιδεραστής έκανε διάφορες σεξουαλικές ενέργειες και οι άλλοι παρακολουθούσαν από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.

Η συμμορία φωτογράφισε ένα από τα θύματά της να κρατά ένα κομμάτι χαρτί με τον απαραίτητο κωδικό που έδινε πρόσβαση στον λογαριασμό τους.

Αντάλλαζαν σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας με περισσότερους από 80 παιδόφιλους στον κόσμο, με τα μέλη του δικτύου να χαιρετιούνται με τις λέξεις “paed” και “paedo” όταν κανόνιζαν τις συναντήσεις τους και υπερηφανεύονταν για τις επιθέσεις τους.

Χρησιμοποιούσαν τον όρο “nep” (“nepiophile”) που οι αρχές δεν είχαν συναντήσει ποτέ πριν και αναφέρεται στη σεξουαλική έλξη που νιώθει κάποιος για μωρά και νήπια.

Το δικαστήριο καταδίκασε τον 49χρονο πατέρα 2 παιδιών John Denham γνωστό και ως Benjamin Harrop από το Wiltshire, τον 34χρονο Matthew Stansfield από το Hampshire, τον 33χρονο Adam Toms από το Yeovil, τον 35χρονο Christopher Knight από το Manchester, τον 32χρονο Matthew Lisk από το East Sussex, τον 30χρονο Robin Hollyson από το Bedfordshire και τον 51χρονο David Harsley από το Hull.

O αναπληρωτής διευθυντής της NCA Graham Gardner δήλωσε ότι η συμμορία είχε πλοκάμια σε όλο τον κόσμο και πως τα στοιχεία είναι αποτρόπαια.


Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η αστυνομία εισέβαλε και «έκλεισε» το αντιπολιτευόμενο κανάλι Halk TV στην Τουρκία - Διορίστηκε κρατικός επίτροπος στη διοίκησή του
Υπήρξε σωρεία αντιδράσεων από τον πρόεδρο του κόμματος (CHP), και τον δήμαρχο του Μητροπολιτικού Δήμου της Άγκυρας ο οποίος έκανε λόγο για έλλειψη ελευθερίας Τύπου στην Τουρκία
halktv
Αλβανία: Σοβαρά επεισόδια σε φοιτητικές διαδηλώσεις – Πέταξαν πέτρες και τσιμεντόλιθους στο υπουργείο Παιδείας
Ένταση στα Τίρανα με δακρυγόνα, νερό υπό πίεση και προσαγωγές - Οι φοιτητές διαμαρτύρονται για το κόστος σπουδών και τις συνθήκες στα πανεπιστήμια, ενώ η κυβέρνηση καταδικάζει τη βία
Hooded protesters try to break through a gate at the Education Ministry as the Albanian word "Resign" is displayed on a wall during clashes in Tirana, Albania, Tuesday, Oct. 13, 2026, joining a demonstration organized by the Flamingo protest movement demanding the resignation of Prime Minister Edi Rama.
Ισόβια στον άνδρα που έστησε τη δολοφονία του Τούπακ – Δικαίωση μετά από 30 χρόνια
Ο Ντουέιν «Κίφι Ντι» Ντέιβις καταδικάστηκε για τη δολοφονία του θρυλικού ράπερ στο Λας Βέγκας - «Χρειαστήκαμε 30 χρόνια, αλλά σήμερα θα δώσετε λόγο για τις πράξεις σας», είπε η δικαστής
Duane Davis, right, arrives for a sentencing hearing after his murder conviction in the death of rapper Tupac Shakur on Tuesday, Oct. 13, 2026, in Las Vegas.
Τουρκία: Σφοδρές αντιδράσεις από την αντιπολίτευση για τον Αμερικανό πρέσβη Τομ Μπάρακ – «Διπλωματική ντροπή χωρίς προηγούμενο»
Στο στόχαστρο της τουρκικής αντιπολίτευσης ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα, με αιχμές για τις συναντήσεις του στην Κωνσταντινούπολη, τη διαμονή του εκτός πρωτεύουσας και τον ρόλο του στη Μέση Ανατολή
Tom Barrack, the U.S. ambassador to Turkey and special presidential envoy to Syria and Iraq, speaks at the U.S. Iraq Business Summit at the U.S. Chamber of Commerce, Friday, July 17, 2026, in Washington.