Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Τα… “μοναχικά” γενέθλια της Χίλαρι Κλίντον – Έγινε 70

Χίλαρι Κλίντον γενέθλια
Φωτογραφία Αρχείου Reuters

Αλλιώς τα φανταζόταν τα 70α της γενέθλια η Χίλαρι Κλίντον. Περισσότερο στο Λευκό Οίκο ως η πρώτη γυναίκα πρόεδρος των ΗΠΑ. Παρά σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.

Στις 26 Οκτωβρίου, η Χίλαρι Κλίντον έκλεισε τα 70 της χρόνια. Αλλά φαίνεται πως δεν είχε… όρεξη για πολλά πολλά στα γενέθλιά της. Και αντί για έναν μεγαλοπρεπές πάρτι (π.χ. στο Λευκό Οίκο, αν είχε κερδίσει τις εκλογές από τον Ντόναλντ Τραμπ), κατέληξε σε… δωμάτιο ξενοδοχείου.

Εμείς κι… εμείς

Το πάρτι για τα 70α γενέθλια της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ έγινε σε “κλειστό κύκλο”. Και έγινε στο ξενοδοχείο NoMad Hotel.

Σύμφωνα με πηγές του «Page Six», στη συγκέντρωση περίπου 10 φίλων και μελών της οικογένειας της η Χίλαρι πέρασε το μεγαλύτερο μέρος μακριά από τον… Μπιλ Κλίντον.

«Πέρασε μεγάλο μέρος της βραδιάς, με το χέρι της στη μέση της κόρης της, τής Τσέλσι», τόνισαν.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ οι φίλοι και τα μέλη της οικογένειας μαζεύτηκαν σε δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Το… δεύτερο πάρτι της Χίλαρι Κλίντον

Βέβαια, η Χίλαρι και ο σύζυγός της Μπιλ Κλίντον γιόρτασαν και με ένα άλλο, επίσης, μικρό πάρτι. Και όχι όπου κι όπου. Στο πολύ σικ εστιατόριο «Estella» στη Νέα Υόρκη, το οποίο έχουν τιμήσει και ο Μπαράκ με τη Μισέλ Ομπάμα.

2.9 million thanks to Hillary for spending her birthday with us. We’re so honored, love estela.

A post shared by estela (@estelanyc) on

Τη… “νίκησε” ο Μπιλ

Ο τρόπος που γιόρτασε η Χίλαρι Κλίντον τα 70 της χρόνια απέχει από εκείνον του Μπιλ. Πέρυσι, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έκλεισε κι εκείνος τα 70. Αλλά το έκανε… μεγαλειωδώς. Ήταν βέβαια και προεκλογική περίοδος τότε (σ.σ. 19 Αυγούστου έχει γεννηθεί).

Στο πάρτι γενεθλίων του Μπιλ Κλίντον λοιπόν, είχαν εμφανιστεί, μεταξύ άλλων, η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ και ο Τζον Μπον Τζόβι.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις