Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Τα πρόσωπα της τραγωδίας: Η μάνα του μακελάρη του Βερολίνου και η όμορφη ιταλίδα

Τα πρόσωπα της τραγωδίας: Η μάνα του μακελάρη του Βερολίνου και η όμορφη ιταλίδα

Τα πρόσωπα της τραγωδίας στην τρομοκρατική επίθεση στο Βερολίνο είναι πολλά. Είναι κατ’ αρχήν οι νεκροί και οι τραυματίες. Οι νεκροί έχουν αρχίσει σιγά σιγά να αναγνωρίζονται. Είναι και οι συγγενείς του Ανίς Αμρί. Είναι τα αδέρφια του, είναι και η μάνα του που είναι “φαρμακωμένη”.

Ένα από τα αδέρφια του, τον κάλεσε να παραδοθεί. Ο Abdelkader Amri δήλωσε: «Του ζητώ να παραδοθεί στην αστυνομία. Αν αποδειχθεί ότι είχε σχέση με την επίθεση τότε εμείς διαχωρίζουμε την θέση μας». Πρόσθεσε ότι ο Αμρι ριζοσπαστικοποιήθηκε στην φυλακή στην Ιταλία όπου πήγε φεύγοντας από την Τυνησία όταν ξεκίνησαν οι διαδηλώσεις της “Αραβικής Άνοιξης”.
Η Νουρ, η μητέρα του καταζητούμενου τρομοκράτη

Η νεαρή ιταλίδα που έπεσε νεκρή κάτω από τις ρόδες του μοιραίου φορτηγού

Ο Ιταλός υπουργός εξωτερικών Αντζελίνο Αλφάνο επιβεβαίωσε πριν από λίγο ότι η νεαρή Ιταλίδα Φαμπρίτσια Ντι Λορέντσο, 31 ετών, έχασε την ζωή της στην τρομοκρατική επίθεση του Βερολίνου. Οι συγγενείς της κοπέλας είχαν μεταβεί στο Βερολίνο για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί ανάλυση του DΝΑ, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία ταυτοποίησης. Η Φαμπρίτσια Ντι Λορέντσο, πτυχιούχος Διεθνών Σχέσεων, δούλευε στο Βερολίνο και είχε επισκεφθεί την υπαίθρια αγορά στην οποία πραγματοποιήθηκε η επίθεση με σκοπό να αγοράσει δώρα για τους συγγενείς της στην Ιταλία.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε