Δευτέρα, 6 Μαΐ
23oC Αθήνα

Tα σπάει ο Κάμερον! Είπε ότι θα παραιτηθεί και έφυγε τραγουδώντας – ΒΙΝΤΕΟ

Tα σπάει ο Κάμερον! Είπε ότι θα παραιτηθεί και έφυγε τραγουδώντας – ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον ανακοίνωσε σήμερα ότι θα υποβάλει την παραίτησή του από το αξίωμα μεθαύριο Τετάρτη, ανοίγοντας τον δρόμο ώστε η υπουργός Εσωτερικών Τερίσα Μέι να αναλάβει τον θώκο την ίδια ημέρα.

Ο Κάμερον διευκρίνισε ότι αναμένει να προεδρεύσει για τελευταία φορά του υπουργικού του συμβουλίου αύριο Τρίτη και κατόπιν θα απαντήσει σε ερωτήσεις στη Βουλή των Κοινοτήτων για περίπου 30΄ μετά τις 13:00 (ώρα Ελλάδας) την Τετάρτη.

«Κατόπιν αυτού αναμένω ότι θα πάω (σ.σ. στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ) και θα υποβάλω την παραίτησή μ0υ», είπε ο Κάμερον μιλώντας σε δημοσιογράφους έξω από το γραφείο του στον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ. «Επομένως θα έχουμε μια νέα πρωθυπουργό στο κτίριο πίσω μου το απόγευμα της Τετάρτης», πρόσθεσε ο απερχόμενος επικεφαλής των Τόρις.

Πέρα από την παραίτησή του όμως ο Κάμερον μπαίνοντας ξανά στο πρωθυπουργικό κτίριο ξέχασε ότι φορούσε ακόμα το μικρόφωνο και άρχισε να σιγομουρμουρίζει ένα τραγουδι σαν να μην τρέχει τίποτα. Και λογικό, τώρα φεύγει και άλλος θα βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά!
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε