Κόσμος

Ταϊλάνδη: Τουλάχιστον 9 νεκροί και πάνω από 100 τραυματίες από έκρηξη σε αποθήκη με πυροτεχνήματα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τραγωδία σημειώθηκε στην Ταϊλάνδη όπου τουλάχιστον εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 100 τραυματίστηκαν όταν εξερράγησαν πυροτεχνήματα που φυλάσσονταν σε μια αποθήκη στα νότια της χώρας.

Τα πυροτεχνήματα εξερράγησαν και προκάλεσαν πυρκαγιά σε μια παράνομη αποθήκη στην αγορά Μούνο της περιφέρειας Σου-νγκάι Κόλοκ, στη νότια επαρχία Ναρατιβάτ της Ταϊλάνδης που συνορεύει με τη Μαλαισία, σύμφωνα με τον κυβερνήτη Σανάν Πονγκάσορν.

«Έχουμε εννέα θανάτους προς το παρόν αλλά ίσως υπάρχουν και άλλοι επειδή βρέθηκαν ανθρώπινα λείψανα που δεν έχουν ταυτοποιηθεί», είπε.

Περίπου 115 άνθρωποι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία αλλά οι 106 από αυτούς πήραν εξιτήριο αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Τουλάχιστον 200 σπίτια σε μια ακτίνα εκατοντάδων μέτρων γύρω από την αποθήκη υπέστησαν ζημιές από την έκρηξη. Περίπου 20-30 οικογένειες φιλοξενούνται προσωρινά σε καταφύγια.

«Η πυρκαγιά είναι υπό έλεγχο και η αστυνομία θα ερευνήσει εξονυχιστικά τα αίτια» πρόσθεσε ο κυβερνήτης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μεθυσμένη προκάλεσε τροχαίο στη Νότια Καρολίνα σκοτώνοντας 34χρονη λίγο μετά τον γάμο της - Βίντεο από την σύλληψη
Στο βίντεο φαίνεται με χειροπέδες να κλαίει και να ζητά από τους αστυνομικούς να καλέσει τον πατέρα της - «Κανείς δεν έχει αποδείξεις για οτιδήποτε έκανα» ακούγεται να λέει με θράσος
H 27χρονη που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα
CNN: Ο κορυφαίος στρατηγός του Τραμπ ψάχνει διέξοδο από τον πόλεμο στο Ιράν – «Περιορισμένες οι επιλογές των ΗΠΑ»
Ποια η στάση του Νταν Κέιν - Αυξάνονται οι Αμερικανοί αξιωματούχοι που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την εξέλιξη του πολέμου και την μείωση των αποθεμάτων σε βασικά πυρομαχικά
Νταν Κέιν
Στα άκρα Ισπανία και Ιταλία για την επαναφορά της Σένγκεν: Τελεσίγραφο από τη Μαδρίτη – «Δεν δεχόμαστε επιβολές», απαντά η Ρώμη
Η κυβέρνηση Μελόνι αρνείται να υποχωρήσει πριν από τις 15 Αυγούστου, επικαλούμενη λόγους ασφαλείας και νέο μεταναστευτικό κύμα στη Θέουτα
Μετανάστες, Ισπανία, Θέουτα