Κόσμος

Ταξίδι στην Ευρώπη ετοιμάζει εκτάκτως ο Τζο Μπάιντεν

Την ώρα που είναι σε εξέλιξη η Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, ο Λευκός Οίκος ετοιμάζει το έδαφος για να επισκεφθεί την Ευρώπη ο Τζο Μπάιντεν.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι συζητήσεις γίνονται τις τελευταίες ώρες σε διπλωματικό επίπεδο ανάμεσα σε αμερικανούς και αξιωματούχους της ΕΕ για το ενδεχόμενο να ταξιδέψει στην Ευρώπη ο Τζο Μπάιντεν. 

Σύμφωνα με το CNN, πηγές με γνώση του θέματος ανέφεραν ότι το ταξίδι αυτό ενδεχομένως να είχε ήδη προετοιμαστεί κατά τις πρόσφατες επισκέψεις της Αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις και του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν στην Γηραιά Ήπειρο. 

Τίποτα δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια επισκέφθηκαν τραυματίες του δυστυχήματος στην Κόρδοβα - Φωτογραφίες
Το βασιλικό ζεύγος ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες που νοσηλεύονται, υπογραμμίζοντας ότι η σκέψη τους βρίσκεται κοντά σε όλους όσοι επλήγησαν από το δυστύχημα
Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας συνομιλούν με τραυματίες της σιδηροδρομικής τραγωδίας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο νοσοκομείο «Reina Sofia»
Η Ryanair «τρολάρει» τον Έλον Μασκ ανακοινώνοντας προς τιμήν του προσφορά «θέσεων για μεγάλους ηλίθιους» με 16,99 λίρες
Η Ryanair ξεκινά την πώληση θέσεων «Big Idiot» καθώς εντείνεται η διαμάχη με τον Elon Musk ο οποίος είχε ζητήσει να απολυθεί ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, αφήνοντας υπονοούμενα για πιθανή εξαγορά της από τον ίδιο
Ο Έλον Μασκ και ο διευθυντής της Ryanair, Μάικλ Ο'Λίρι 6