Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ταξιδιωτική οδηγία από το Βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών για την Ελλάδα!

Ταξιδιωτική οδηγία από το Βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών για την Ελλάδα!

Το Βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ταξιδιωτικές οδηγίες για μια σειρά χωρών ανάμεσα στις οποίες είναι και η Ελλάδα!

Σύμφωνα με τον Βρετανικό Τύπο, το υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας εξέδωσε προειδοποιήσεις με την μορφή ταξιδιωτικών οδηγιών για μια σειρά από χώρες μεταξύ των οποίων, η Ελλάδα, η Ισπανία, η Γαλλία και η Ταϊλάνδη.

Για την Ελλάδα η αιτία είναι τα… κουνούπια! Σύμφωνα με την ανακοίνωση για τους Βρετανούς που επισκέπτονται την Ελλάδα τονίζεται: «Προσοχή στα κουνούπια! Το 2018 υπήρξαν πολλά κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου στην Ελλάδα. Πρέπει να πάρετε μέτρα προστασίας από τα κουνούπια, κάνοντας χρήση αντικουνουπικών, να έχετε κλειστές πόρτες και παράθυρα ή να χρησιμοποιείτε σίτες».

Για την Ισπανία, η ταξιδιωτική οδηγία όσον αφορά στην Μαγιόρκα αναφέρει ότι οι βρετανοί τουρίστες πρέπει να είναι προσεκτικοί όταν περνούν κάτω από μπαλκόνια γιατί πέφτουν και για την Βαρκελώνη ότι γίνονται διαδηλώσεις και υπάρχει πολιτική αναταραχή.

Για την Γαλλία τους προειδοποιούν να είναι προσεκτικοί όσον αφορά στα Κίτρινα Γιλέκα και τις διαδηλώσεις που κάνουν και για την Ταϊλάνδη εφιστούν την προσοχή όλων των Βρετανών τουριστών για το ενδεχόμενο να πέσουν θύματα σεξουαλικής επίθεσης.

Δείτε όλη την λίστα του Βρετανικού υπουργείο Εξωτερικών ΕΔΩ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις