Κυριακή, 16 Ιουν.
29oC Αθήνα

Τατιάνα Μπλάτνικ: Άφαντος για έκτη ημέρα ο ετεροθαλής αδελφός της – Τον ψάχνουν με ελικόπτερα και σκύλους

Τατιάνα Μπλάτνικ: Άφαντος για έκτη ημέρα ο ετεροθαλής αδελφός της – Τον ψάχνουν με ελικόπτερα και σκύλους
Φωτογραφία: NDP Photos

Στιγμές αγωνίας περνά η Τατιάνα Μπλάτνικ, καθώς αγνοείται για έκτη ημέρα ο ετεροθαλής αδελφός της, Attilio Brillembourg.

Χωρίς αποτέλεσμα είναι μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό του ετεροθαλούς αδελφού της Τατιάνας Μπλάτινικ – πρώην συζύγου του Νικόλαου- που εξαφανίστηκε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου (18.05.2024) από το Μαλιμπού στην Καλιφόρνια.

Ο 53χρονος Brillembourg εθεάθη για τελευταία φορά σε εύπορη συνοικία κοντά στο Escondido Falls γύρω στη 1:10 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Στην ειδοποίηση για την εξαφάνιση, οι αρχές ανέφεραν ότι ο Brillembourg έχει πράσινα μάτια, γκρίζα μαλλιά, ύψος 1,80 μ., ζυγίζει 75 κιλά και έχει ένα τατουάζ στο μηρό του.

Τελευταία φορά που εθεάθη φορούσε μπλε πουκάμισο, γκρι παντελόνι και ήταν ξυπόλητος.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Malibu Search & Rescue Team (@malibusar)

Για τον εντοπισμό του έχουν επιστρατευτεί ελικόπτερα και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.

Ο Attilio Brillembourg είναι ο ετεροθαλής αδερφός της Τατιάνας Μπλάτνικ και είναι συνονόματος με τον πατέρα του, ο οποίος είναι πατριός της, σύμφωνα με τα αμερικανικά δίκτυα.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ υπήρξε η σύζυγος του Νικόλαου, γιου του Κωνσταντίνου και της Άννας-Μαρίας, τέως Βασιλέων της Ελλάδας, από το 2010 έως το διαζύγιό τους το 2024.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις