Κόσμος

Τέξας: Καταζητείται γυναίκα που έγλυψε παγωτό και το έβαλε πίσω στο ψυγείο! video

Στα ίχνη της γυναίκας που εμφανίζεται σε βίντεο στο διαδίκτυο να... γλύφει παγωτό και μετά να το επιστρέφει στο ψυγείο θεωρούν ότι βρίσκονται οι διωκτικές αρχές του Τέξας.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο βίντεο η καταζητούμενη γυναίκα εμφανίζεται να γλείφει παγωτό της Blue Bell στο Walmart του Τέξας, και οι αναφορές της αστυνομίας σημειώνουν ότι στις φωτογραφίες που έχουν δημοσιοποιηθεί από κάμερα ασφαλείας βρίσκεται στο πλευρό ενός άνδρα.

“Ζητάμε τη βοήθεια του κοινού για την αναγνώριση του άνδρα δίπλα στην ύποπτη γυναίκα, για την οποία έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης”, γράφει το τηλεοπτικό δίκτυο ABC13 στο Twitter.

Η γυναίκα αντιμετωπίζει κατηγορία κακουργήματος δεύτερου βαθμού και ποινή φυλάκισης μέχρι και 20 χρόνια!

Είναι επίσης πιθανόν να υποχρεωθεί στην καταβολή προστίμου μέχρι και 10.000 δολάρια.

Το παγωτό ήταν γεύση βανίλιας και περιείχε κομματάκια σοκολάτας.

Το περιστατικό έγινε στις 3 Ιουλίου, ενώ το βίντεο που κυκλοφόρησε στο Twitter έχει συγκεντρώσει, έως τώρα, πάνω από 10 εκατομμύρια προβολές.

Η εταιρία “Blue Bell Creameries” διαβεβαίωσε ότι το προσωπικό της έχει εντοπίσει το επίμαχο κύπελλο του παγωτού που είχε γλείψει η άγνωστη και πως έχει αποσύρει όλα τα παγωτά που υπήρχαν σε εκείνο το ψυγείο”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πρόκληση Φιντάν από τα Κατεχόμενα: Μόνη λύση δύο κράτη στο νησί – Παράνομη η επίσκεψη λέει η Λευκωσία
«Η επίσκεψη αυτή αποτελεί μία ακόμη πρόκληση, που προστίθεται στις συνεχιζόμενες παραβιάσεις της κυριαρχίας, της ανεξαρτησίας και της εδαφικής ακεραιότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία»
Χακάν Φιντάν
Telegraph: Η «μυστική» επιστολή του Χαμενεΐ στον Πούτιν που ζητά από τη Μόσχα προηγμένα συστήματα αεράμυνας στην Τεχεράνη
Ο Ιρανός γραμματέας του Ανώτατου Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας εξήγησε ότι το έργο στοχεύει να βοηθήσει την Τεχεράνη «να αντιμετωπίσει τις ελλείψεις φυσικού αερίου, διευκολύνοντας παράλληλα την πώληση ρωσικού φυσικού αερίου σε γειτονικές χώρες»
Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν συναντά τον επικεφαλής του ιρανικού Συμβουλίου Ασφαλείας Μοχσέν Ρεζάι στη Μόσχα
Η Τουρκία προκαλεί με αντι-NAVTEX για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας και Κύπρου: Αμφισβητεί την ελληνική υφαλοκρηπίδα και απαιτεί άδεια για τις έρευνες του Abeille Marengo
Λίγες μόνο ώρες μετά την ελληνική NAVTEX, η Άγκυρα επαναφέρει τις διεκδικήσεις της στην Ανατολική Μεσόγειο, επικαλούμενη τις συντεταγμένες που έχει καταθέσει στον ΟΗΕ
Το ερευνητικό Abeille Marengo 66