Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Τερέζα Μέι: Εσείς θα φορούσατε τα παπούτσια της; [pics]

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Το Brexit είναι φυσικά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ωστόσο η σημερινή ομιλία της βρετανίδας πρωθυπουργού, Τερέζα Μέι, ήταν η αφορμή για να ανοίξει μια μεγάλη συζήτηση και για τα… παπούτσια της. Δείτε τις φωτογραφίες από την “ιδιαίτερη” επιλογή της.

“Το Brexit θα σημάνει την έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από την ενιαία αγορά”, δήλωσε σήμερα η βρετανίδα πρωθυπουργός, Τερέζα Μέι, με την ομιλία της να μεταδίδεται σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η επιτυχία της ΕΕ είναι προς το συμφέρον του Ηνωμένου Βασιλείου“, δήλωσε επίσης η Μέι, για να συμπληρώσει πως “δεν θέλουμε την αποσύνθεση της ΕΕ”. Η ψήφος των Βρετανών υπέρ της αποχώρησης από την ΕΕ “δεν αποτελεί απόρριψη των αξιών τις οποίες μοιραζόμαστε (…) δεν ήταν μια απόπειρα να κάνουμε κακό στην ΕΕ”, υπογράμμισε ακόμη.

Ωστόσο εκτός από την… ουσία της ομιλίας αυτής, ένα ακόμη ζήτημα κυριαρχεί στα διεθνή μέσα ενημέρωσης κι αυτό δεν είναι άλλο από τα… ιδιαίτερα παπούτσια που επέλεξε να φορέσει.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που η Τερέζα Μέι κάνει εκκεντρικές επιλογές στον τρόπο που ντύνεται, ωστόσο αυτά τα παπούτσια.. αξίζει να τα δείτε!

Δείτε τις φωτογραφίες

Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε