Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Τερέζα Μέι ρωτήθηκε για τον Τραμπ και… ντύθηκε Μέσι!

Τερέζα Μέι

Με μία αξιοζήλευτη ντρίμπλα, που θα ζήλευε κι ο Αργεντινός βιρτουόζος του ποδοσφαίρου, η Τερέζα Μέι απέφυγε να πάρει θέση για το (νέο) τυφώνα γύρω από τον Ντόναλντ Τραμπ.

Η βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι δήλωσε ρωτήθηκε σήμερα σχετικά με τις κατηγορίες που διατυπώνει συγγραφέας σε νέο του βιβλίο, εις βάρος του Ντόναλντ Τραμπ. Το βιβλίο, δηλαδή, που έχει βάλει… φωτιά στις ΗΠΑ.

Η… ντριμπλαδόρος Τερέζα Μέι

Τερέζα Μέι

Η Τερέζα Μέι απάντησε ότι θεωρεί πως ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είναι αφοσιωμένος στο συμφέρον των ΗΠΑ.

Όταν συναλλάσσομαι με τον πρόεδρο Τραμπ αυτό που βλέπω είναι κάποιος, ο οποίος είναι αφοσιωμένος στο να διασφαλίσει ότι λαμβάνει αποφάσεις για το συμφέρον των ΗΠΑ“.

Αυτό δήλωσε η πρωθυπουργός στο BBC, καταστώντας σαφές πως δεν είναι… διατεθειμένη να πάρει θέση σε ένα θέμα που κάνει τόσο… τζιζ. Και στο κάτω – κάτω δεν την αφορά κιόλας.

Ο Τραμπ απορρίπτει τα όσα του προσάπτει ο συγγραφέας Μάικλ Γουόλφ. Ο οποίος είχε ασυνήθιστα μεγάλη πρόσβαση στο Λευκό Οίκο κατά τον πρώτο χρόνο της θητείας του Τραμπ. Και απαντάει ότι η επιχειρηματική του καριέρα και η εκλογική του νίκη φανερώνουν έναν “διανοητικά πολύ σταθερό άνθρωπο”.

Ο Τραμπ θα επισκεφθεί τη Βρετανία, όπως είναι προγραμματισμένο, πρόσθεσε η Μέι χωρίς να επεκταθεί.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες αρχείου: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις