Κόσμος

Τέσσερις μέρες στην ουρά για ένα εισιτήριο συναυλίας!

Η πώληση ξεκίνησε την Παρασκευή αλλα οι θαυμαστές της Lady Gaga περίμεναν υπομονετικά απο τη Δευτέρα!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Εξοπλισμένοι με καρέκλες και πολλή υπομονή, εκατοντάδες λάτρεις της ποπ σταρ Lady Gaga περίμεναν έως και τέσσερις ημέρες στην ουρά για να αγοράσουν ένα εισιτήριο για τη συναυλία που θα δώσει η διάσημη τραγουδίστρια στο Ριο ντε Ζανέιρο τον Νοέμβριο.

Η πώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής στο Σίτιμπανκ Χολ, στη συνοικία Μπάρα ντα Τιζούκα, αλλά οι νέοι είχαν σχηματίσει ουρά ήδη από την Δευτέρα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα G1 του καναλιού Globo.

“Πήρα ρούχα και μια οδοντόβουρτσα γιατί ήξερα ότι θα έμενα εδώ από την Δευτέρα”, δήλωσε μια νεαρή δασκάλα, η Ζοϊσελέν Ντουάρτε. Για να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια όταν θα άνοιγαν τα γκισέ μια φοιτήτρια, η Λαρίσα Μαμέντ, είχε αναλάβει να συντάξει μια λίστα με όσους βρίσκονταν ήδη μπροστά της στην ουρά. “Υπάρχουν 190 ονόματα, όμως δεν θα παρουσιαστεί πρόβλημα”, είπε.

Η Lady Gaga θα δώσει δύο συναυλίες στη Βραζιλία, μία στις 9 Νοεμβρίου στο Ρίο και άλλη μία δύο ημέρες αργότερα στο στάδιο Μορούμπι του Σάο Πάουλο. Για τη συναυλία του Ρίο διατίθενται 90.000 εισιτήρια σε τιμές που κυμαίνονται από 90 έως 375 δολάρια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Χάος με τα σεξιστικά σχόλια του Αυστραλού πρωθυπουργού Αλμπανέζι για τα «πεπόνια» της Γιαπωνέζας ηγέτιδας, Σανάε Τακαΐτσι
Η αντιπολίτευση τον κατηγόρησε για προσβλητική και σεξιστική συμπεριφορά, καλώντας τον να ζητήσει συγγνώμη τόσο από την ομόλογό του της Ιαπωνίας όσο και από τις γυναίκες της χώρας
Αλμπανέζι - Τακαίτσι
Σύνοδος ΝΑΤΟ: 1000 Αμερικανοί για την προστασία του Τραμπ – «Θωρακισμένη» με 56.000 αστυνομικούς η Άγκυρα
Περίπου 1.000 μέλη του αμερικανικού επιτελείου, ανάμεσά τους πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας, ειδικές δυνάμεις ασφαλείας και ομάδες υλικοτεχνικής υποστήριξης, βρίσκονται ήδη στην Άγκυρα
Δρακόντεια τα μέτρα στην Άγκυρα