Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

“Θα σε σκοτώσω”! Η ηρωική αντίδραση του Μπραντ Πιτ όταν έμαθε ότι ο Γουάινστιν παρενόχλησε την Γκουίνεθ Πάλτροου

“Θα σε σκοτώσω”! Η ηρωική αντίδραση του Μπραντ Πιτ όταν έμαθε ότι ο Γουάινστιν παρενόχλησε την Γκουίνεθ Πάλτροου

Η Γκουίνεθ Πάλτροου μίλησε με περισσότερες λεπτομέρειες για την σεξουαλική παρενόχληση από τον Χάρβεϊ Γουάινστιν όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “The Howard Stern Show”. Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε και την απίστευτη αντίδραση του τότε συντρόφου της, Μπραντ Πιτ.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου ανέφερε ότι ζευγάρι ήταν στην πρεμιέρα του Άμλετ στο Μπροντγουέι το 1995, όταν ο Μπραντ Πιτ είδε τον Γουάινστιν και αποφάσισε να του επιτεθεί, μιας και είχε παρενοχλήσει το κορίτσι του.

Ο Μπραντ Πιτ χωρίς να το σκεφτεί άρπαξε τον διάσημο παραγωγό και τον πέταξε στον τοίχο! «Αν την ξανακάνεις να νιώσει άβολα, θα σε σκοτώσω», του είπε, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η Πάλτροου! Μάλιστα, η ίδια τόνισε ότι ο Μπραντ Πιτ ήταν ότι «καλύτερο για εκείνη» όταν δεν είχε φήμη ή δύναμη.

Οι φωτογραφίες από τη βραδιά που σημειώθηκε το περιστατικό, δείχνουν τους δύο ηθοποιούς να φεύγουν με σκυμμένα κεφάλια από το θέατρο.

«Τον αγαπώ γι’ αυτό» συνέχισε η Πάλτροου αναφερόμενη στην ηρωική πράξη του πρώην συντρόφου της.

Η ηθοποιός τόνισε, επίσης, ότι ήταν πολύ «περίεργο» και πως δεν είχε σκεφτεί ότι ο Γουάινστιν θα περνούσε από το δωμάτιό της στο ξενοδοχείο, την εποχή της κακοποίησης της . «Το είπα αμέσως στον Μπραντ» είπε η Πάλτροου. «Και είχα ταραχτεί πάρα πολύ με το όλο θέμα, και είχα δύο ταινίες – μόλις είχα υπογράψει να κάνω δύο ταινίες μαζί του».

Η αποκάλυψη για την παρενόχληση στους Times

Η Γκουίνεθ Πάλτροου είπε για πρώτη φορά για τον τρόμο που έζησε στα χέρια του Γουάινστιν στους The New York Times και έγινε μία από τις πρώτες ηθοποιούς που μίλησαν δημόσια για την “δράση” του. Τότε είχε αποκαλύψει πως ο Μπραντ Πιτ είχε έρθει αντιμέτωπος με τον πρώην παραγωγό, αλλά δεν μπήκε σε λεπτομέρειες.

Η Πάλτροου είπε επίσης στην εκπομπή πως οι Times ήταν αυτοί που την κάλεσαν πρώτοι. Η δημοσιογράφος Τζόντι Κάντορ την ρώτησε αν είχε ποτέ παρενοχληθεί από τον παραγωγό. Εκείνη στην αρχή ήταν πολύ διστακτική για το αν πρέπει να πει την αλήθεια ή όχι.

Όπως είπε, η δημοσιογράφος έφτασε έφτασε σε αυτήν μέσω της φίλης της Τζένι Κόνερ, η οποία και είπε ότι είχε ακούσει από την ίδια την ηθοποιό πως είχε παρενοχληθεί σεξουαλικά από τον Γουάινστιν.

«Ήμουν παιδί, είχα υπογράψει συμβόλαιο, ήμουν τρομοκρατημένη» είπε η Πάλτροου στους Times. Μόλις έφτασε στο ξενοδοχείο, ο παραγωγός άρχισε να της κάνει μασάζ και μετά τη ρώτησε αν ήθελε να πάει μαζί του στην κρεβατοκάμαρα. Η ίδια απέρριψε την πρότασή του και έφυγε τρέχοντας σκεπτόμενη «νόμιζα πω ήταν ο θείος Χάρβεϊ». Ο Γουάινστιν τότε της είπε να μην πει ποτέ σε κανέναν τι συνέβη μεταξύ τους.

Γκουίνεθ Πάλτροου – Μπραντ Πιτ: Δείτε τα βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=vWCBVuvv100

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις