Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Θάνατος μικρής Poppi: Το ανατριχιαστικό μήνυμα του πατέρα στα γενέθλιά της

Poppi Worthington

Λίγες μέρες πριν οι αρχές καταλήξουν στο συμπέρασμα πως ο Paul Worthington κακοποίησε σεξουαλικά τη 13ων μηνών κορούλα του Poppi πριν πεθάνει, ο πατέρας είχε αφήσει μια ανατριχιαστική κάρτα στον τάφο της.

“Να έχεις όμορφα γενέθλια παίζοντας με όλα τα άλλα ξεχωριστά αγόρια και κορίτσια εκεί ψηλά”. Αυτό έγραφε στην κάρτα που άφησε για τα γενέθλια της μικρής Poppi στον τάφο της.

Ο 50χρονος άφησε την κάρτα στον τάφο της μικρής Poppi πριν από λίγες μέρες. “Είσαι πάντα στις σκέψεις μου. Ο μπαμπάς” έγραφε ο Paul Worthington.

Ο Paul Worthington βρίσκεται σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων καθώς υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλειά του ενώ αρχίζουν να αποκαλύπτονται λεπτομέρειες για τις τελευταίες ώρες της κόρης του.

Μετά από 3 εβδομάδες ερευνών, ο David Roberts επιβεβαίωσε πως η μικρή Poppi είχε τραύματα στα οπίσθιά της λόγω διείσδυσης τη νύχτα του θανάτου της.

Ξέσπασμα για τον θάνατο της μικρής Poppi

Η αποκάλυψη ήρθε ενώ ο Paul Worthington μίλησε μέσω οθόνης στην αίθουσα του δικαστηρίου. Ήταν μέρος των προσπαθειών να τον προστατεύσουν αφού εξέφρασε φόβους ότι θα του επιτεθούν.

Ο δικηγόρος του υπογράμμισε ότι υπάρχει πραγματικός κίνδυνος για τη ζωή του, με τη δικηγόρο της μητέρας της μικρής Poppi να τονίζει πως δεν θα έπρεπε να υπάρχει οθόνη. “Ο κύριος Worthington πρέπει να είναι ορατός σε όλους όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν αυτή την ακρόαση, τα μέσα ενημέρωσης, το κοινό και τη μητέρα. Περίμενε σχεδόν πέντε χρόνια για αυτή την ακρόαση”.

Μπορεί το κοινό να μην μπορούσε να δει τον Paul Worthington, αλλά είχαν το ελεύθερο τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Πηγή: Sun

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις