Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Θάνατος μικρής Poppi: Απαρηγόρητη η μητέρα – Θέλει να σαπίσει στη φυλακή ο άντρας της

Poppi Worthington

Η μητέρα της μικρής Poppi Worthington ζήτησε από τους εισαγγελείς να επανεξετάσουν τον θάνατό της. Η έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα πως κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον πατέρα της.

Η τρίτη δικαστική απόφαση για τον θάνατο της μικρής Poppi Worthington κατέληξε στο συμπέρασμα πως το 13ων μηνών κοριτσάκι κακοποιήθηκε σεξουαλικά πριν από τον θάνατό της το 2012.

Και το 2014 ο δικαστής είχε καταλήξει στο συμπέρασμα πως η μικρή Poppi είχε πιθανότατα κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον πατέρα της Paul Worthington.

Στο άκουσμα της νέας ετυμηγορίας, η μητέρα της μικρής Poppi Worthington εγκατέλειψε την αίθουσα του δικαστηρίου με δάκρυα στα μάτια.

Ελπίζει ότι θα εξετάσουν ξανά την υπόθεση για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Ο δικαστής David Roberts τόνισε ότι μόνο ο πατέρας της μικρής Poppi θα μπορούσε να πει τι συνέβη στο σπίτι της οικογένειας τη μοιραία μέρα.

Μετά από μια σειρά λαθών της αστυνομίας ο 49χρονος πατέρας δεν κατηγορήθηκε για αδίκημα μετά τον θάνατο της μικρής Poppi Worthington.

Ο δικηγόρος της απαρηγόρητης μητέρας κάλεσε την εισαγγελία να εξετάσει την υπόθεση και επέκρινε τον τρόπο με τον οποίο ο Paul Worthington αξιοποίησε τις δυνατότητες του νόμου για να μην απαντήσει σε ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της έρευνας.

“Τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν ένας εφιάλτης για εκείνη. Βρίσκεται πλέον πιο κοντά στην αλήθεια. Μια αλήθεια που είναι καταστροφική”, τόνισε ο δικηγόρος της.

Η μητέρα της μικρής Poppi επέκρινε τον πατέρα του παιδιού που παρέμεινε σιωπηλός, με την αστυνομία της Cumbria να της ζητά συγγνώμη για τα λάθη.

Οι αξιωματικοί θα εξετάσουν τώρα τις πιθανές ενέργειες με τους δικηγόρους μετά τα ευρήματα του ιατροδικαστή.

Η ετυμηγορία που φοβούνταν όλοι για την Poppi

“Αυτή είναι η ετυμηγορία που φοβόμασταν όλοι. Η μικρή Poppi πιθανότατα δέχτηκε επίθεση από τον πατέρα της πριν πεθάνει. Για αυτό το μικρό κορίτσι δεν θα αποδοθεί ποτέ δικαιοσύνη λόγω των αποτυχιών της αστυνομικής έρευνας για τον θάνατό της. Οφείλουμε να εκθέσουμε το σάπιο σύστημα που μας οδήγησε σε αυτό”, τόνισε βουλευτής του Εργατικού Κόμματος.

Ο δικαστής έδωσε την καταδικαστική του ετυμηγορία μετά από έρευνα τριών εβδομάδων. Ο πατέρας της μικρής Poppi είχε αρνηθεί να απαντήσει σε 252 ερωτήσεις για τον θάνατό της.

Ο Paul Worthington αρνήθηκε μεταξύ άλλων να απαντήσει για το πώς βρέθηκε το DNA της κορούλας του στα γεννητικά του όργανα.

Δεν έδωσε το παρών στο δικαστήριο τη Δευτέρα. Η αδερφή τόνισε ότι αισθάνεται σαν αρνί που οδηγείται στη σφαγή. Συμβουλεύτηκε τους δικηγόρους του για τις επόμενες κινήσεις του.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις