Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Θάνατος μικρής Poppi: Βρήκαν DNA στα γεννητικά του όργανα – Η κατάθεση του πατέρα

Poppi Worthington

Με δάκρυα στα μάτια στο δικαστήριο ο πατέρας της μικρής Poppi Worthington. Αρνήθηκε να απαντήσει γιατί βρέθηκε DNA της στα γεννητικά του όργανα πριν πεθάνει.

Ο Paul Worthington κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση της μικρής Poppi λίγο πριν τον τραγικό θάνατό της το 2012. Είχε καταφέρει όμως να αποφύγει τη δίωξη.

Ο δικαστής Peter Jackson τόνισε πέρυσι πως η 13ων μηνών Poppi υπέστη “διεισδυτική σεξουαλική επίθεση” πριν τον αιφνίδιο θάνατό της. Και ότι “το μόνο πρόσωπο που θα μπορούσε να το κάνει ήταν ο πατέρας της”.

Η κατάθεση του πατέρα για την Poppi

Μιλώντας στο δικαστήριο ο 49χρονος πατέρας απέφυγε 183 ερωτήσεις βάσει του άρθρου 22 που επιτρέπει σε μάρτυρες ερευνών να αποφύγουν να ενοχοποιηθούν.

Απάντησε όμως σε ερώτηση για την προσωπικότητα της μικρής Poppi. Είπε ότι ήταν ένα “όμορφο, ευχάριστο και ευτυχισμένο” παιδί.

Τον ρώτησαν γιατί βρέθηκε το DNA της στα γεννητικά του όργανα και γιατί αιμορραγούσε. Αρνήθηκε να απαντήσει. Από την έρευνα προέκυψε ότι είχε πει στην αστυνομία πως πήγε στην τουαλέτα αφού προσπάθησε να τη βοηθήσει να αναπνεύσει.

Ρωτήθηκε επίσης αν την κακομεταχειρίστηκε σεξουαλικά ή την έπνιξε με μαξιλάρι. Ωστόσο αρνήθηκε και πάλι να απαντήσει πριν ξεσπάσει σε δάκρυα.

Οι ερωτήσεις στον πατέρα έγιναν πιο σκληρές. “Δέχεστε ότι κάτι προκάλεσε την αιμορραγία της Poppi πριν μπει στο ασθενοφόρο; Αιμορραγούσε επειδή της βάλατε κάτι; Γιατί έβλαψες την κόρη σου;”.

Κούνησε απλά το κεφάλι του και έδωσε την απάντηση που είχε χρησιμοποιήσει και νωρίτερα. Ο 49χρονος πούλησε το λάπτοπ που παρακολουθούσε πορνό τη μοιραία μέρα που πέθανε η μικρή Poppi. Στις δύο δίωρες διαδικασίες ο Paul Worthington απάντησε 252 φορές με την ίδια απάντηση.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις