Κόσμος

Θάνατος στην αρένα για διάσημο ταυρομάχο – “Βιαστείτε, πεθαίνω” [vids, pics]

Μπροστά στα μάτια εκατοντάδων σοκαρισμένων θεατών ο διάσημος Ισπανός ταυρομάχος Ιβάν Φαντίνο δέχτηκε χτύπημα στον πνεύμονα κατά τη διάρκεια ταυρομαχίας. Ένα χτύπημα που έμελλε να αποδειχτεί μοιραίο για τη ζωή του. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο 36χρονος ταυρομάχος βρισκόταν στη Γαλλία για μια ταυρομαχία στο Μοντ ντε Μαρσάν. Όταν έμοιαζαν να πηγαίνουν όπως τα ήθελε. Ο ταύρος είχε δεχτεί τα χτυπήματά του και αιμορραγούσε αλλά ένα μοιραίο βήμα, ένα στιγμιαίο λάθος, ήταν αρκετό για να κοστίσει τη ζωή του Βάσκου ταυρομάχου.

Ο Φαντίνο πάτησε την κάπα του την ώρα που απομακρυνόταν, έχασε τον βηματισμό του και ο ταύρος τον χτύπησε στα πλευρά, τρυπώντας του τον πνεύμονα. Ο ταύρος τον πέταξε στον αέρα και τον έριξε μέτρα μακριά.

Δείτε τη σοκαριστική στιγμή

Αμέσως, άλλοι ταυρομάχοι έσπευσαν να απασχολήσουν το ζώο ώστε να μπορέσουν συνάδελφοί τους να απομακρύνουν από την αρένα τον τραυματία. «Βιαστείτε, πεθαίνω» ήταν τα τελευταία λόγια που τους είπε.

Ο Ιβάν Φαντίνο, ένας από τους πιο διάσημους ταυρομάχους στον κόσμο, πολλάκις βραβευμένος, είναι ο δεύτερος Ισπανός ταυρομάχος που σκοτώνεται μέσα στην αρένα τον τελευταίο χρόνο. Τον περασμένο Ιούλιο, είχε σκοτωθεί ο Βίκτορ Μπάριο σε ηλικία 29 ετών.

Τα τραύματά του ήταν τόσο σοβαρά που σύμφωνα με πληροφορίες η καρδιά του σταμάτησε ενώ ήταν στο ασθενοφόρο καθ’ οδόν προς το νοσοκομείο. Όταν έφτασε εκεί, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Φαντίνο αφήνει πίσω του μια κόρη και τη γυναίκα του. Από την ηλικία τον 14 ετών ονειρευόταν να γίνει ταυρομάχος. Έκανε το ντεμπούτο του το 2005.

Με πληροφορίες από Daily Mail
Φωτογραφίες Αρχείου: ΑΠΕ – ΜΠΕ, Reuters

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Πυρά» Λαβρόφ από ΟΗΕ: «Η Ευρώπη κάνει τα πάντα για να αποτρέψει τις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις στην σύγκρουση Ρωσίας – Ουκρανίας»
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας κατά την ομιλία του στον ΟΗΕ, στην οποία δεσμεύτηκε ότι η χώρα του θα επιτύχει τους στόχους της όσον αφορά την Ουκρανία
Σεργκέι Λαβρόφ
7
Η «κρυφή» εγγονή του Πούτιν με το επώνυμο Ζελένσκι: Η 8χρονη Έλσα φέρει το επίθετο της μητέρας της και όχι του πατέρα της
Το κορίτσι, γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2017 και φέρεται να είναι παιδί της μικρότερης κόρης του Πούτιν, Κατερίνας Τιχόνοβα και του Ρώσου χορευτή μπαλέτου και σκηνοθέτη Ιγκόρ Ζελένσκι
Βλαντίμιρ Πούτιν