Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Θαυμαστής έκανε τρελό ντου στη Lana Del Rey [vid]

Θαυμαστής έκανε τρελό ντου στη Lana Del Rey [vid]

Ήταν λίγο μετά το τέλος της συναυλίας της που θαυμαστής έκανε ντου στη Lana Del Rey τη στιγμή που έφευγε από το Antwerp.

Θεατής απαθανάτισε τη στιγμή που ο θεατής έκανε βουτιά και προσγειώθηκε πάνω στη Lana Del Rey ενώ έφευγε από τη σκηνή.

Οι θαυμαστές της τραγουδίστριας μετά το περιστατικό τη ρωτούσαν αν είναι καλά.

Το τρομακτικό περιστατικό έρχεται λίγο αφότου η Lana Del Rey ανακοίνωσε το τέλος της δικαστικής διαμάχης με τους Radiohead για το τραγούδι της Get Free του 2017.

Τέλος στη διαμάχη Lana Del Rey – Radiohead

“Θέλω να πω ότι τελείωσε η δίκη μου. Υποθέτω ότι μπορώ να τραγουδήσω το τραγούδι όποτε θέλω, σωστά;” ανέφερε από τη σκηνή.

Οι Radiohead υποστήριζαν ότι το τραγούδι Get Free ήταν αδικαιολόγητα ίδιο με το τραγούδι τους Creep που κυκλοφόρησε το 1993.

“Είναι αλήθεια η αγωγή. Αν και γνωρίζω ότι το τραγούδι μου δεν είναι εμπνευσμένο από το Creep, οι Radiohead αισθάνονται έτσι και θέλουν το 100% της έκδοσης. Τους προσέφερα μέχρι και 40% τους τελευταίους μήνες αλλά δέχονται μόνο το 100%. Οι δικηγόροι τους ήταν αμείλικτοι οπότε θα λύσουμε τις διαφορές μας στο δικαστήριο” είχε γράψει σε ανάρτησή της στο Twitter τον Ιανουάριο.

Εκπρόσωπος όμως της Warner/Chappell, εταιρείας των Radiohead, αμφισβήτησε την εκδοχή των γεγονότων που παρουσίασε η Lana Del Rey. “Είναι αλήθεια ότι συζητούσαμε από τον Αύγουστο του περασμένου χρόνου με τους εκπροσώπους της. Είναι σαφές ότι τα ρεφρέν του Get Free χρησιμοποιούν στοιχεία που βρίσκονται στο Get Free και απαιτήσαμε να αναγνωριστεί προς όλους τους συνθέτες του Creep.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, δεν κατατέθηκε αγωγή και οι Radiohead δεν απαίτησαν μόνο το 100% της έκδοσης του Get Free”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις