Κόσμος

Θέλεις να πάρεις μεσημεριανό με την Άννα Γουίντουρ;

Θέλεις να κάνεις το τραπέζι ένα μεσημέρι στην Άννα Γουίντουρ, αρχισυντάκτρια της αμερικανικής Vogue και καλλιτεχνική διευθύντρια του ομίλου Conde Nast;
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τότε, υπολόγισε ότι πρέπει να έχεις μαζί σου περίπου 20.000 δολάρια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Pride Live, που διοργανώνει δημοπρασία για ένα ωριαίο μεσημεριανό γεύμα με την Άννα Γουίντουρ μέσω του CharityBuzz.

Ο νικητής παίρνει, επίσης, ένα υπογεγραμμένο βιβλίο της Vogue και μια τσάντα από την προσωπική συλλογή της Γουίντουρ.

Προς το παρόν η κορυφαία προσφορά αυτή τη στιγμή είναι 8.000 δολάρια, αλλά η εκτιμώμενη αξία του ξεχωριστού γεύματος είναι 20.000 δολάρια.

Εν τω μεταξύ η Άννα Γουίντουρ, όπως ανακοινώθηκε, θα είναι κριτής στον διαγωνισμό χορού στο Μητροπολιτικό Μουσείου Τέχνης της Νέας Υόρκης με τίτλο “Battle of the Legends: Vogueing at the Met” που θα διεξαχθεί στις 11 Ιουνίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
ΟΗΕ: Στο τραπέζι η αλλαγή του παγκόσμιου χάρτη – Γιατί η Αφρική εμφανίζεται μικρότερη
Το βασικό πρόβλημα είναι ο τρόπος με τον οποίο αποτυπώνονται οι πραγματικές διαστάσεις των περιοχών του πλανήτη. Οι περιοχές κοντά στον Ισημερινό εμφανίζονται σημαντικά μικρότερες
Χάρτης