Κόσμος

Θερίζει ο κορονοϊός στη Βραζιλία – Ακόμη 814 νεκροί

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το υπουργείο Υγείας στη Βραζιλία ανακοίνωσε αργά χθες Σάββατο ότι τις προηγούμενες 24 ώρες καταγράφηκαν ακόμη 814 θάνατοι και 33.523 νέα κρούσματα κορονοϊού.

Ο απολογισμός της πανδημίας του κορονοϊού στη Βραζιλία των 212 εκατομμυρίων κατοίκων ανέρχεται σε 131.210 νεκρούς, ενώ το σύνολο των μολύνσεων φτάνει πλέον τα 4.315.687 εκατομμύρια, σύμφωνα με τα δεδομένα του υπουργείου.

Σε απόλυτα μεγέθη, η Βραζιλία υφίσταται τον τρίτο βαρύτερο πλήγμα στον κόσμο από την πανδημία του κορονοϊού, πίσω από τις ΗΠΑ και την Ινδία, σε αριθμό κρουσμάτων και τον δεύτερο βαρύτερο απολογισμό σε θανάτους πίσω μόνο από τις ΗΠΑ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στην Τενερίφη θα δέσει τελικά το κρουαζιερόπλοιο με τον χανταϊό - Επαναπατρίζονται όλοι οι ξένοι επιβάτες
Οι ξένοι επιβάτες δεν θα υποχρεωθούν να μπουν σε καραντίνα στην Ισπανία, καθώς η απόφαση αυτή εναπόκειται στις χώρες καταγωγής τους, πρόσθεσε η Ισπανίδα υπουργός Υγείας Μόνικα Γκαρθία Γκόμεθ
Το κρουαζιερόπλοιο MV Hondius