Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Θετικός στον κορονοϊό για δεύτερη φορά ο πρίγκιπας Κάρολος

Θετικός στον κορονοϊό για δεύτερη φορά ο πρίγκιπας Κάρολος

Ο πρίγκιπας Κάρολος διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο. Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, βρίσκεται σε καραντίνα, ενώ ακυρώθηκαν όλες οι προγραμματισμένες δραστηριότητές του.

«Σήμερα το πρωί ο Πρίγκιπας της Ουαλίας βρέθηκε θετικός στον COVID-19 και τώρα βρίσκεται σε απομόνωση» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. «Ο Πρίγκιπας είναι βαθιά απογοητευμένος που δεν μπορεί να παρευρεθεί στις σημερινές εκδηλώσεις στο Winchester και θα προσπαθήσει να επαναπρογραμματίσει την επίσκεψή του το συντομότερο δυνατό», προσθέτουν από το Clarence House. 

Την Τετάρτη (09.02.2022) ο πρίγκιπας Κάρολος παρέστη σε δεξίωση του British Asian Trust στην οποία μεταξύ των άλλων προσκεκλημένων βρίσκονταν ο υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας Ρίσι Σουνάκ και ο υπουργός Υγείας Σατζίντ Τζάβιντ.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρίγκιπας Κάρολος είχε προσβληθεί ξανά από τον κορονοϊό τον Μάρτιο του 2020 και στην συνέχεια μπήκε σε καραντίνα στο κάστρο Μπαλμόραλ της Σκωτίας. Αργότερα μάλιστα είχε δηλώσει ότι παρουσίασε μόνον ήπια συμπτώματα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις