Κόσμος

Θετικός στον κορονοϊό ο Εμανουέλ Μακρόν

Σε καραντίνα για 7 ημέρες θα μπει ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν αφού διαγνώσθηκε με κορονοϊό. Τα συμπτώματα που έχει παρουσιάσει είναι προς το παρόν ελαφρά.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Θετικός στον κορονοϊό είναι ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν όπως ανακοίνωσε η Γαλλική προεδρία. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του Ελιζέ ο Εμανουέλ Μακρόν θα μείνει σε απομόνωση για 7 ημέρες όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο και θα συνεχίζει να εργάζεται κανονικά.

Ο 42χρονος Μακρόν παρουσίασε συμπτώματα και υποβλήθηκε σε τεστ. Προς το παρόν τα συμπτώματα είναι ελαφρά αλλά ακύρωσε όλα του τα ραντεβού.

Μετά τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον, τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Βραζιλίας,  Ζαΐρ Μπολσονάρο, ήταν σήμερα η σειρά του Μακρόν να βρεθεί θετικός στον κορονοϊό.

Δείτε την ανακοίνωση

elysee

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Παπούα Νέα Γουινέα: Κροκόδειλος κατασπάραξε υπάλληλο ζωολογικού κήπου – Βίντεο
Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο εργαζόμενος φαίνεται να κρατιέται από την άκρη της πισίνας, ενώ ο κροκόδειλος φέρεται να έχει αρπάξει τα πόδια του με τα σαγόνια του.
Κροκόδειλος κατασπάραξε εργαζόμενο ζωολογικού πάρκου στην Παπούα Νέα Γουινέα
Θρίαμβος για το ακροδεξιό AfD στη Σαξονία – Άνχαλτ, αλλά χωρίς απόλυτη πλειοψηφία: Σενάρια για συνεργασία με το CDU
Η AfD αγγίζει την αυτοδυναμία με 39 έδρες, αλλά χρειάζεται τρεις έδρες για την απόλυτη πλειοψηφία – Στο τραπέζι όλα τα σενάρια για τον σχηματισμό κυβέρνησης
afd
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
16