Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Θετικός στον κορονοϊό ο Πλάθιδο Ντομίνγκο

Θετικός στον κορονοϊό ο Πλάθιδο Ντομίνγκο

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο διάσημος τενόρος Πλάθιδο Ντομίνγκο ανακοίνωσε ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό αλλά για την ώρα τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του είναι σε καλή κατάσταση. 

Ο Πλάθιδο Ντομίνγκο είχε βήχα και πυρετό και όπως αναφέρει στην ανάρτησή του αυτοί ήταν οι λόγοι που τον οδήγησαν στο να εξεταστεί για κορονοϊό. 

“Νιώθω ότι είναι ηθικό μου καθήκον να σας ανακοινώσω ότι βρέθηκα θετικός στον COVID19, στον κορονοϊό. Η οικογένειά μου κι εγώ είμαστε όλοι σε κατ’ οίκον καραντίνα για όσο διάστημα θεωρείται ιατρικά απαραίτητο. Για την ώρα είμαστε όλοι σε καλή κατάσταση αλλά εγώ είχα πυρετό και βήχα και γι’ αυτό αποφάσισα να εξεταστώ και το αποτέλεσμα βγήκε θετικό”, ξεκινά την ανάρτησή του ο Πλάθιδο Ντομίνγκο. 

Ο πασίγνωστος τενόρος εκλιπαρεί τους πάντες “να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί, να ακολουθείτε τις βασικές οδηγίες πλένοντας τα χέρια σας συχνά, να κρατάτε αποστάσεις από τους άλλους, να κάνετε ό,τι μπορείτε για να σταματήσετε την εξάπλωση του ιού και σας παρακαλώ, πάνω απ’ όλα, μείνετε σπίτι αν μπορείτε!”. 

Και στέλνει ένα μήνυμα ελπίδας. “Μαζί μπορούμε να παλέψουμε τον ιό και να σταματήσουμε αυτή την παγκόσμια κρίση, ώστε να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας πολύ σύντομα. Σας παρακαλώ ακολουθήστε τις οδηγίες των κατά τόπους κυβερνήσεων για να μείνετε ασφαλείς και να προστατεύσετε όχι μόνο τους εαυτούς σας αλλά και όλους μας”. 

Δείτε την ανάρτησή του 

I feel it is my moral duty to announce to you that I have tested positive for COVID19, the Corona virus. My Family and I…

Gepostet von Placido Domingo am Sonntag, 22. März 2020

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις