Κόσμος

Θετικός στον κορονοϊό ο πρόεδρος της Παραγουάης Άμπντο

Ο πρόεδρος της Παραγουάης, Μάριο Άμπντο, διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό και παρουσιάζει ήπια συμπτώματα, γνωστοποίησε το υπουργείο Υγείας, καθώς η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με μία έξαρση των κρουσμάτων κορονοϊού η οποία αποδίδεται στην εξαιρετικά μεταδοτική παραλλαγή Όμικρον.

«Ενημερώνουμε πως ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Μάριο Άμπντο, διαγνώστηκε θετικός στην Covid-19 σήμερα», ανακοίνωσε το υπουργείο υγείας της Παραγουάης.

«Ο πρόεδρος έχει ήπια συμπτώματα και θα παραμείνει σε προληπτική καραντίνα, σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύοντος υγειονομικού πρωτοκόλλου», αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νεκρός ανώτατος διοικητής του Βορείου Στόλου της Ρωσίας κατά τη συντριβή του An-26 στην Κριμαία
Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Αμυνας, η συντριβή του Antonov-26, που βρισκόταν σε υπηρεσία από το τέλος της δεκαετίας του 1960 και είχε χρησιμοποιηθεί και από αεροπορικές εταιρείες για την μεταφορά φορτίου
O Αλεξάντερ Οτροσένκο